LT EN
breinstormingas idėjų ir sprendimų kūrimo būdas, kai grupė žmonių spontaniškai išsako visas į galvą šaunančias mintis
Originalo forma brainstorm
Kitos formos brainstormingas
Atitikmenys minčių lietus, idėjų generavimas
Susiję žodžiai breinringas, breinstormas, breinstorminti, breinstorminti

Vartosenos pavyzdžiai

Tai tik keletas dar vieno ilgo metražo režisieriaus stulbinančio darbo štrichų. Apie tai traktatus reikia rašyti, nes tas valandą trunkantis "breinstormingas" vėl sužadina to tikro teatro skonį. Kauno diena (intern.) 2004.

Vakar su keletu jaunųjų geek'ų padarėm brainstorming'o sesiją. Jos rezultatą tikriausiai aprašysiu po keleto dienų, o dabar papasakosiu „žaidimo taisykles". Pagrindinis tikslas - sugeneruoti kuo daugiau idėjų. Svarbu ne kokybė, bet kiekybė. intern. inf. 2007.

Na, gal vel gi, tai buvo paprastas elementarus „breinstormingas", mes siuleme daug skirtingu variantu, ieškojome tinkamiausiu ideju, kurios labiausiai tiktu musu konsepcijai. intern. kom. 2007.

Kūrybos metodų apžvalga: breinstormingas, sinektika, morfologinė analizė, Osborno kontroliniai klausimai ir kt. intern. inf. 2008.

O brainstormingas ir teorinis kūrinio analizavimas nieko gero neduoda. Muzikoje brainstormingas yra tiesiog prisiminimas ką tu jau girdėjai, kas tau patinka... ir kaip beždžioniukės mes tiesiog kartojame jau mums žinomus kūrinius ir stilius patys galvodami, kad čia tie muzikiniai fragmentai atsiranda iš „kažkur".... norint tikrai gero rezultato - brainstormą išsiųskite pirmu reisu... nes tai tik prisiminimas. intern. kom. 2008.

Įsidėmėję šiuos vertingus patarimus, ėmėmės - kaip mėgo sakyti Sinėjas - brainstormingo . Umberto Eco „ Nr. 0", 2015. Versta iš italų k.