?ederis | kietas, baltas, geltonas ar oranžinis angliškas karvi? pieno s?ris |
Originalo forma | cheddar |
Kitos formos | cederis, ?edaras, ?ederas, chedar, chedaras, cheddar, cheddaras, cheddar’as, šedaras |
Vartosenos pavyzdžiai
Cederis kietokas ir riebus karv?s pieno s?ris, iš kit? s?ri? išsiskiriantis pikantišku skoniu. intern. inf. 2005.
Rieb?s s?riai (šedaras, brie, mozarela). intern. inf. 2005.
1?esnako skiltel?, išspausta spaudykle 175 g lazanijos lakšt? 60 g ?edaro s?rio. intern. kom. 2006.
Makaronus sumaišome su špinatais ir s?riais, suberiame dal? trinto Cheddar’ o ir parmezano. intern. inf. 2007.
?ederio fondiu yra puikus vegetarikas, bet sotus ukandis. intern. inf. 2007.
Sūris Cheddar» ir Tu?ialaikis?esnakas Jorkyro pudingas. intern. kom. 2008.
Rieb?s s?riai (šedaras, brie, mozarela). intern. inf. 2005.
1?esnako skiltel?, išspausta spaudykle 175 g lazanijos lakšt? 60 g ?edaro s?rio. intern. kom. 2006.
Makaronus sumaišome su špinatais ir s?riais, suberiame dal? trinto Cheddar’ o ir parmezano. intern. inf. 2007.
?ederio fondiu yra puikus vegetarikas, bet sotus ukandis. intern. inf. 2007.
Sūris Cheddar» ir Tu?ialaikis?esnakas Jorkyro pudingas. intern. kom. 2008.