LT EN
bulšitas kas prasta, neveiksminga, netinkama; kas vaizduojama kitoks nei yra tikrovėje
Originalo forma bullshit
Kitos formos bullshitas, bullshit'as, bulšit, bulšitas
Atitikmenys šūdas

Vartosenos pavyzdžiai

„Nude beauty" kvepalai buvo viso labo 20-30 procentų brangesni nei komerciniai. Juk iš tikrųjų visi tie komerciniai kvepalai yra bullshit . Jie verti lito, ne daugiau. [...] Tie dizaineriai, kurie nenori daryti bullshit , sunkiai verčiasi. Ieva 2005.

Kartais gal galima vartoti „skiedalai", „kvailystės" ar pan., bet dabar dažniausiai esu linkęs sakyti tiesiog anglicizuotą „bulšitas" (nesunku ir pasidaryti daiktavardį „bulšiteris"), kol neaišku, kas geriausiai tinka. <...> Pasak Frankfurto, esminis bulšito bruožas - tai visiškas nesirūpinimas (abejingumas) tiesai, tam, kaip dalykai yra iš tikrųjų. <...> Todėl, kaip sako Harry Frankfurtas, „bulšitas yra didesnis tiesos priešas negu melas". intern. inf. 2008.

Kaip išjungti naujus google pakeitimus, kad kairėj pusėj bullshito nerodytų? intern. kom. 2009.

Galima pyktis dėl nesąmonių ir galima pyktis dėl bulšit. intern. kom. 2008.

Tas pats bulšitas su parkavimo kontrole - važinėja po mentą ir blokuotoją. Vienas negali blokuoti, kitas - negali išrašinėti protokolo. Tai ir „dirba". intern. kom. 2010.

Visa kita yra bullshit'as, herdinimas arba paprasciausias piar'as. intern. kom. 2010.

Niekada netikėjau pionierišku bullshit‘u, niekada nebuvau komjaunuolė ir ypatingai skausmingai jaučiu tokias vietas, kaip Vilniaus žydų kvartalas. intern. inf. 2011 (Kristinos Sabaliauskaitės blogas).