LT EN
džibingas čiuožimas su snieglente per turėklus, dėžes, laiptus ir kt.
Originalo forma jibbing
Kitos formos jibbing'as, jibbing
Susiję žodžiai džibingeris

Vartosenos pavyzdžiai

Taip pat parkuose yra pridaryta dėžių ir turėklų, jibbing’ o mėgėjams. intern. inf. 2004.

Nepraleisk progos pamatyti iš kojų verčiančio džibingo ant 12 m ilgio sustumtų dėžių! rekl. LR 2006.

Gatvės džibingo esmė - atlikti žygdarbį, kažką pavojingesnio nei atliko kiti. Turėklai džibingui pasirenkami vis sudėtingesni. intern. inf. 2007.

Nežinantiems, kas yra Jibbing - paminėsiu, jog tai snieglenčių varžybos, kuriose dalyviai čiuožia turėklais, dėžėmis ir įvairiomis, tam skirtomis konstrukcijomis, atlikinėdami triukus čiuožimo metu. intern. inf. 2007.

Prieš ketverius metus Giedrius su Mantu sugalvojo, kad jei Lietuvoje nėra tramplinų, reikia vystyti džibingą. Džibingas - tai čiuožimas su snieglente per turėklus ar dėžes. Čia sniego reikia gerokai mažiau nei įprastom snieglenčių sportui. intern. 2008.

Džibingas, kaip tox atsirado gatvėje, apie 80-uosius metus, kai apie snieglenčių parkus dar niekas ir girdėti negirdėjo (...). Džibingui tinka viskas, ką matome kiekvieną dieną: turėklai, tiek tiesūs, tiek laiptuoti, lenkti, S formos, bortai, parapetai, ne visai stačios sienos. intern. kom. 2008.

Bičiuliai „raideriai", aš nesiūlau jums atsisakyti „ekstrymo", prašau, šokinėkite, užsiimkite „džibingu", bet nepamirškite apie įmanomą pagalbą savo lentai. intern. inf. 2008.

Pirmą kartą Lietuvoje surengtose „džibingo" varžybose ryžosi dalyvauti 10 ekstremalų, išdrįsusių pračiuožti mariose pastatytos medinės konstrukcijos briauna. intern. inf. 2008.