džiulepas | saldus gėrimas, pagamintas iš cukraus sirupo |
Originalo forma | julep |
Kitos formos | džulepas |
Vartosenos pavyzdžiai
Džiulepai – gėrimai, kurių būtina sudėtinė dalis yra mėtos. Lietuvos aidas 1997.
Diulepai" (Julep) – gėrimas su šviežiais mėtos lapais, skaldytu ledu ir stipriu alkoholiu. intern. inf. 2009.
Be minėtų komponentų,į braškių džiulepą dedama 2 šaukšteliai cukraus, pilama 40 g braškių sulčių, 20 g citrinos sulčių, 10 g vanilės sirupo. intern. inf. 2010.
Klasikinis kokteilis Mint julep (Mėtų džulepas) yra gaivinantis, maišytasis gėrimas, patiekiamas priėmimo metu. intern. inf. 2013.
Diulepai" (Julep) – gėrimas su šviežiais mėtos lapais, skaldytu ledu ir stipriu alkoholiu. intern. inf. 2009.
Be minėtų komponentų,į braškių džiulepą dedama 2 šaukšteliai cukraus, pilama 40 g braškių sulčių, 20 g citrinos sulčių, 10 g vanilės sirupo. intern. inf. 2010.
Klasikinis kokteilis Mint julep (Mėtų džulepas) yra gaivinantis, maišytasis gėrimas, patiekiamas priėmimo metu. intern. inf. 2013.