apencelis | puskietis, gelsvas šveicariškas karvių pieno sūris su mažomis skylutėmis ir rusva plutele |
Originalo forma | appenzell |
Kitos formos | apenzell, appenzell, appenzeller |
Vartosenos pavyzdžiai
Užsienio gurmanai bene geriausiai žino Appenzeller" pavadinimų sūrius. intern. inf. 2000-2008.
Apenzell sūriai. intern. inf. 2002.
Kalno papėdėje veikia sūrinė, kur galima nusipirkti aštriausio iš visų šveicariškų sūrių - apencelio. intern. inf. 2003.
Pavadinimas: Appenzell. Pienas: nepasterizuotas karvės pienas. Požymiai ir savybės: Mazgotos plutos kietas sūris su kiek gumuotu skonio pojūčiu. intern. inf. 2006.
Ten jūs sužinosite beveik visas paslaptis apie žymaus Appenzeller sūrio gamybą. intrern. inf. 2007.
Apenzell sūriai. intern. inf. 2002.
Kalno papėdėje veikia sūrinė, kur galima nusipirkti aštriausio iš visų šveicariškų sūrių - apencelio. intern. inf. 2003.
Pavadinimas: Appenzell. Pienas: nepasterizuotas karvės pienas. Požymiai ir savybės: Mazgotos plutos kietas sūris su kiek gumuotu skonio pojūčiu. intern. inf. 2006.
Ten jūs sužinosite beveik visas paslaptis apie žymaus Appenzeller sūrio gamybą. intrern. inf. 2007.