LT EN
frapučino kavos rūšis - kapučinas, suplaktas su ledais
Originalo forma frappuccino
Kitos formos frapučino, frappuccino, frapucino

Vartosenos pavyzdžiai

Skani Frappe, Frappuccino ir Latte Macchiato karamelinė. intern. kom. 2008.

Gerokai sulieknėjusi, oda spindi – tai akivaizdus skirtumas, palyginus su frapučino šliurpiančia ir mėsainiu užsikandančia rubuile, kokią ją buvome pratę matyti prieš keletą mėnesių. intern. inf. 2008.

Įėjo į Virdžinijos valstijoje (JAV) esančią „Starbucks" kavinę ir užsisakė bananų skonio „Frappuccino" su cinamono bandele. intern. inf. 2009.

Pasidomejusi radau 'standartinius' kavos pateikimo variantus (Espresso, Café au lait, Caffč latte, Cafe mocha, Cappuccino, Frappuccino...) intern. kom. 2009.

Laabai megstu tas saltas frapucino visokias. supermama.lt kom. 2009.

Šią savaitę „Starbucks" atstovai pranešė, kad nuo gegužės 5-osios JAV esančiose tinklo kavinėse bus galima nusipirkti ir šaltos frappuccino kavos, skirtos veganams arba laktozės netoleruojantiems asmenims. intern. inf. 2010.

Bijosite užsisakyti ne tai, ko norite, visada galite susirasti „Starbucks" ir gauti ten gerai pažįstamą frapuccino ar macchiato. intern. inf. 2010.

kosk saknus tas frapucino, ale jokio druksos konio nesijaucia! intern. kom. 2010.

Nes šaligatvio plytelės tinkamos kaukšėti naujais bateliais iš „NS King", „Coffee Inn" ir „Kavakuki" vėl siūlomas frapučinas. vieš. inf. 2013.