LT EN
selfintis fotografuoti save, darytis selfį
Originalo forma < selfie
Susiję žodžiai selfis

Vartosenos pavyzdžiai

Jei mėgsti selfintis, dabar turi progą už tai gaut dovanų! Telefoną į rankas, susirask foną, kuriame tau muzika skamba geriausiai – su ausinėm, instrumentu, koncerte ar dar kur – nusifotkink ir tada kalk ant @Omnitel Facebook sienos, tik BŪTINAI su hashtagu #omnimuzika. r. intern. 2014.

Mėgsti selfintis ?;D įkelk savo negražiausią arba juokingiausia (taip gerai perskaitei) selfie:D ir prisimink. Tu esi gražus žmogus toks koks esi! Geros dienos:>* intern. kom. 2014.

Kitoje nuotraukoje E. Anusauskaitė-Young „pasiselfino" pasiplaukiojimo metu tiesiai iš laivelio, pademonstruodama tobulas savo kojas. klubas.lt inf. 2014.

INGLOT Šiaulių kolektyvas „selfinasi" su MUA Ernesta Stumbrienė, kuri atbėgo pasveikinti mus su gimtadieniu [širdutė] intern. kom. 2015.

„Žmonės kaip visada plūsta pasiselfinti prie sakurų. Lyg ir kiekvieną pavasarį tas pats. Tačiau kai kam tai, atrodo, yra naujiena. Bent jau taip atrodo iš šios nuotraukos. Miestas – gyvas. Žmonės juda. Savivaldybė irgi turi judėti atitinkamai", – socialinio tinklo „Facebook" paskyroje rašė jis [Šimašius]. delfi.lt inf. 2015.

Tik apsisuku, o jis jau seniai mane nufografavęs selfinasi su močiute. Abu juokiasi. intern. inf. 2015.

Man liūdna matyti pažįstamus, kurie tikrai slepia mokesčius, tačiau selfinasi su biuleteniais ir džiaugiasi aplodismentais, kokie jie – pilietiški. intern.inf. 2016.