LT EN
jutūbas (garsinės ir vaizdinės) informacijos talpinimo ir skleidimo svetainė
Originalo forma Youtube
Kitos formos jutubas, jūtūbas, jūtiūbė, jūtūbė, youtubas, youtub'as, youtube
Susiję žodžiai jutūberis, jutūbininkas, jutūbiškas, jutūbininkas, jutūbinti

Vartosenos pavyzdžiai

Vis dar esame antrojo pasaulio šalis, kuriai ir jūtūbas cenzūruojamas. intern. kom. 2009.

Panašiai ir gūglas - jie turi vos kelis sekmingus produktus, bet paleidę krūvą servisų (kad ir tas pats jūtūbas ne išimtis) kurie tiesiog ryja pinigus (ir kitus resursus). intern. kom. 2009.

YouTube (JUTUBAS) VIDEO VAIZDELIAI NEMOKAMAI ONLINE. intern. kom. 2009.

Iš karto nufotografavus nuotrauką galima nusiųsti e-mail'u, patalpinti Picasa ar Flickr, Facebook'e, o video nusiųsti į Youtub'ą.

Kai kur sužymėta po kadriuką, kai kur ne, bet visur ištisai prispalvinta įvairių apstrakcijų, formų, o kokios spalvos! nepaprasta. čia jutūbas. man tik kartais tokie filmai teikia daugiau įspūdžio, jei nejuda. intern. kom. 2010.

Na, manau, jog dabar youtubas yra labai puiki vieta reklamuoti save. intern. kom. 2010.

Kartos, kuri po dešimties metų savo vaikystės prisiminimus sies su Gūglu, Jūtūbu ir Feisbuku, nekaltybę praras priešais Elcėdė ekranus, glaudžioje sueityje su Redtūbu, o į brandą ir suaugusiųjų pasaulį žengs Dramenbeisų ir Dabstepų suknežintomis smegenimis. intern. inf. 2010.

Tai prasprūsta pro akis ir jausmus, nes neužsikrėtusių žmonių mažiau nei pastoviai vemiančių tas pačias bendravimo frazes ar linkus į jūtiūbę. intern. inf. 2010.

Reiks paskui pamėgint pasiknaisioti. Gal pavyks suvokt sistemą, kaip ką rasti. Nors, turbūt…, kaip ir Jūtūbėje - chaosas. Šiukšlynas, kuriame gali būti visko, bet surasti ką nors gera reikia laimės. intern. kom. 2011.