kišas | prancūziškas mėsos pyragas |
Originalo forma | quiche |
Kitos formos | quiche, kyšas |
Vartosenos pavyzdžiai
Originalus patiekalo pavadinimas – quiche" – tačiau patiekalas gali būti apibūdintas, kaip kumpiu ir sūriu įdarytas pyragas. Barai ir restoranai 1997.
Jokių egzotikų produktų quiche gamybai nereikia. Barai ir restoranai 1997.
man (kiek teko ragauti) pirktiniai pasirodė gerokai per riebūs ir per sūrūs todėl ibandiau namie pasigaminti ir patiko receptų yra i ties labai daug ir labai įvairių: pradedant nuo tradicinių Quiche Lorraine iki apversto kyo (quiche tatin), mini vieno kąsnio kyo, dvigubo kyo ir t.t. supermama.lt kom. 2011.
Kaip ir adėjau, įdedu savo draugės Editos kią, tai prancūzikas patiekalas. is kias labai pamėgtas mano eimos ir draugių. intern. inf. 2012.
Jokių egzotikų produktų quiche gamybai nereikia. Barai ir restoranai 1997.
man (kiek teko ragauti) pirktiniai pasirodė gerokai per riebūs ir per sūrūs todėl ibandiau namie pasigaminti ir patiko receptų yra i ties labai daug ir labai įvairių: pradedant nuo tradicinių Quiche Lorraine iki apversto kyo (quiche tatin), mini vieno kąsnio kyo, dvigubo kyo ir t.t. supermama.lt kom. 2011.
Kaip ir adėjau, įdedu savo draugės Editos kią, tai prancūzikas patiekalas. is kias labai pamėgtas mano eimos ir draugių. intern. inf. 2012.