LT EN
koučeris tas, kuris lavina, motyvuoja, konsultuoja asmenį ar žmonių grupę siekiant tam tikrų tikslų
Originalo forma coacher
Kitos formos kaučeris, coach
Susiję žodžiai koučingas

Vartosenos pavyzdžiai

Koučeris - tai kūrėjas, klausymo meistras, nukreipiantis mąstymą reikiama linkme. Jo meistriškumas padeda kitam žmogui atrasti tinkamiausią kryptį ir susieti su ja savo veiksmus bei rezultatus. intern. inf. 2008.

„Koučerio" (angl. personal coach), arba asmeninio efektyvumo trenerio, profesija pasaulyje atsirado vos prieš aštuonerius metus. intern. inf. 2008.

Taip pat aš dirbu mėgstamą darbą - esu asmeninio efektyvumo koučeris. intern. inf. 2008.

Koučingas, koučeris – iš anglų kalbos tiesiogiai nusirašytas terminas. Atgimimas. 2008.

Netrukus didelė dalis šių hipių tapo didelių bendrovių vadovais, žymiais politikais, visuomenės veikėjais. Jie sukūrė naujas mokymo strategijas. Taip Vakarų pasaulyje atsirado naujas mokytojas – koučeris (angl. „coacher"). Tai žmogus, savo asmeniniu pavyzdžiu ir tiesioginiu kontaktu su mokiniu padedantis jam pasikeisti. [...] Kiekvieno koučerio „Hamburgo reitingas" atspindi jo gyvenimo kokybę: ar savo skleidžiamas žinias jis įdiegęs į gyvenimą, ar ne. Tikram vertintojui visiškai nesvarbu, ką ir kaip tas mokytojas kalba, bet svarbu, kaip gyvena. Nagrinėjame specialistą, kuris, naudodamas konkrečią tobulėjimo metodiką, užsiima savo mokinio asmeniniu tobulėjimu, aptinka problemas ir moko jas spręsti. intern. inf. 2010.

Labai nepasiilgau niujorkiečių ir jų life coaches, transcendentinės ezoterikos ir čakras atveriančios jogos. Gabija Grušaitė „Stasys Šaltoka. Vieneri metai", 2018.

Tad neklausykite, ką jums sako ekonomistai ir kaučeriai, radijo laidų vedėjai ir nuomonių formuotojai. ŠA 2018.