LT EN
koučingas asmens ar žmonių grupės lavinimas, motyvavimas, konsultavimas siekiant tam tikrų tikslų; asmeninio veiksmingumo didinimo metodika
Originalo forma coaching
Kitos formos coaching'as, coaching, coachingas
Atitikmenys ugdomasis vadovavimas (VLKK)
Susiję žodžiai koučeris

Vartosenos pavyzdžiai

Seminaro dalyviai turės galimybę sužinoti, nuo ko pradėti taikyti coaching’ o metodą, kaip sudaroma jo taikymo strategija. Bus aptartos pagrindinės komunikacijos problemos ir dažniausiai daromos klaidos, naudojantis coaching’ o technika. intern. inf. 2007.

Bet pasirodo yra zmoniu mokanciu nerealius pinigus uz tai kad juos pamokys, tik reikia tai kaip nors egzotiskiau pavadinti –
coachingas ar pan. intern. kom. 2008.

Coaching Lietuvoje po truputį įgauna pagreitį. Prieš naujuosius metus buvo įkurta pirmoji Baltijos valstybėse coaching'o mokykla – Baltic Coaching Centre (BCC). intern. inf. 2008.

Knygoje daug praktinių koučingo pavyzdžių iš realių situacijų, o autoriaus pasvarstymai apie koučingo meną atveria efektyvaus koučingo principus ir įgūdžius ne tik pradedančiajam, norinčiam susipažinti su koučingu - patyrusiam koučiariui ji padės dar labiau įsigilinti į koučingo įdėjas bei principus. intern. inf. 2008.

Tokios technologijos iš tiesų egzistuoja, ir „gyvenimo būdo konsultantai", „koučingas", NLP bei pozityvaus mąstymo įgūdžiai iš tikrųjų veikia. delfi.lt inf. 2008.

Koučingas - tai pokyčių procesas, padedantis atskleisti kliento vidinį potencialą, padidinti efektyvumą bei pasiekti kokybiškai naujų rezultatų asmeniniame gyvenime ir profesinėje veikloje. Koučingas ne moko, ne nurodo kaip elgtis, o padeda pačiam „išsigryninti" savo tikslus ir juos pasiekti. intern. inf. 2013.

Institutas organizuoja mokymus įmonėms ir teikia individualias konsultacijas apie psichodinamiką, psichologinį koučingą ir kitus paslaptingus dalykus. intern.inf. 15min.lt