LT EN
ličis 1. iš pietryčių Azijos kilęs vaismedis; 2. valgomas jo vaisius
Originalo forma litchi
Kitos formos litis

Vartosenos pavyzdžiai

Ar kam nors yra išdygęs iš kauliuko ličis ? intern. kom. 2006.

Litis
yra vaisius. Aš jį ir vieną valgau, į želė dedu, tortų puošimui naudoju ir į grietinėlės kremą kuriuo tortus pertepu dedu. Gal kitos šeimininkės kitaip naudoja [...]. supermama.lt 2007.

ličio vaisiaus grūdelio buvau užauginus medelį su šešiais lapeliais,maždaug 10cm dydžio,bet kažkas netiko,pradėjo ruduoti ir džiūti lapeliai,sunyko [...]. intern. kom. 2007.

Tiesa, vazonėlyje, kol kas karaliauja vienas ličis, jis jau turi 4 lapus. Ličio lapai labai reaguoja į paros laiką, jis juos vakare nuleidžia, o va ryte pakelia [...]. supermama.lt kom. 2007.

Mažiau žinomi kinkanas, litis, karambola, didysis greipfrutas arba pepino melionas. Kaip nepasimesti tropinių vaisių įvairenybėje? alfa.lt inf. 2007.

liciai,tai kinietiski tokie nedideli vaisiai,atrodo,tokie,kaip su spygliukais,bet ne spygliukai ten,o tokie grubleta oda.Ja reikia nulupti,tas vaisius viduj baltas,o vidury kauliukas.Man asmeniskai jie neskanus. intern. kom. 2008.

[Vynas] 18 mėn. laikytas nerūdijančio plieno talpose. Aukso geltonumo spalvos. Dominuoja gėlių aromatas, kurį papildo ličio, citrusinių vaisių niuansai. intern. inf. 2008.