LT EN
feilas tas, kas nepavyko, nenusisekė
Originalo forma fail
Kitos formos failas
Atitikmenys nesėkmė
Susiję žodžiai feilinti

Vartosenos pavyzdžiai

FlyLAL bankrotas - labai įdomi istorija su labai gudria koncepcija, man rodos kažkada rašiau apie tai, kas ten ir kaip buvo. Visgi valdžiai ir Lietuvai tai gavosi visiškas feilas. [...] Individualių įmonių situacija - regresinis apmokestinimas nepanaikintas, tuo tarpu užkrauta privaloma Sodra. Visiškas, gal net dvigubas feilas. intern. inf. 2010.

Nacionalsocialistiniai (t.y., realiai reguliaciniai, ultrakairieji) režimai nei karto nepasiteisino visiškai niekur. Kur tik būdavo ryškesnis poslinkis į socializmus, ten būdavo ir feilai. intern. inf. 2013.

„Zuoko štabas ir rėmėjai bandė ieškoti temų – libertaras (kas čia per tokio?), Rubikono kaimynas (fail ), lenkų draugas (nelabai pavyko), lenkų priešas (labiau), žydrųjų gynėjas (pavyko kiek stipriau), netvarkinga šeima (fiasko), nekompetetingas (tas failas su kaimyne pakišo koją)", - vardija ryšių su visuomene specialistas. Delfi.lt 2015.

nieko gero ir nesitikėjau, bet kad bus taip blogai tai irgi:D kažkokia chemija, prie Shalimaro nei per 100 km nebuvęs, kvapas visiškai „ be veido", totalus feilas gražiam butelaityje. supermama.lt 2015