LT EN
pilingas šveičiamasis kremas; odos šveitimas specialiu kremu (KP)
Originalo forma peeling
Kitos formos pylingas, peeling
Atitikmenys odos šveitimas; šveitiklis, odašveitis
Susiję žodžiai pilinguotis

Vartosenos pavyzdžiai

Galima pasirinkti švelnių pylingų su vos juntamais grūdeliais. spauda 1991-1996.

Valymas, arba pilingas, yra vienas iš populiariausių veido odos priežiūros būdų. Laima 1996.

Paskui kūną patepk stambiagrūdžiu pylingu arba pylingu su enzimais. R 1996.

Jei ruošiatės vakarėliui, būtinai pasinaudokite pilingu, pasipudruokite talku, o spuogelius užtušuokite antibakteriniu pieštuku. Ji 1996.

Kosmetologės jautrią ir sausą veido odą patarė valyti švelniomis valomosiomis emulsijomis („gommage" - išvertus iš prancūzų kalbos „trintukas"), o riebią ar mišrią veido odą - valomosiomis kaukėmis su grūdeliais („peeling" išvertus iš anglų kalbos - „žievė"). LR 1997.

Labai gerai apšluostome odą popierinėmis servetėlėmis - paruošiame odą odašveičiui (pilingui). Moteris 1997.

Mechaninio valymo pylingą užtepame ant odos drėgnais pirštais [...]. Truputį palaikome, o po to sukamaisiais judesiais švelniai pamasažuojame. Baigdamos procedūrą pylingą kruopščiai nuplauname. Laima 1999.

Taip pat prisiminiau dar viena recepta, man jis patiko ir pritiko. Neatsimenu iš kur apie aš sužinojau, bet pabandžiau-tai kūno pilingas, jis nuostabus. supermama.lt kom. 2007.

Jums padės kasdienis kontrastinis dušas, plius masažas kieta, natūralaus pluošto kempine bei lengvas viso kūno odos pilingas su masažu ir maitinamasis kremas. delfi.lt inf. 2008.

Bučiavimasis su partneriu Heathu Ledgeriu buvo tarsi itin stiprus veido šveitimas pilingu. R 2009.

Tikra Rytų palaima Vilniaus senamiestyje. Hamam, sūkurinė vonia, peeling - kūno šveitimas, putų ir aliejaus masažas. vieš. inf. 2014.