LT EN
steidžas vieta, kurioje pasirodo (muzikos, šokio) atlikėjai
Originalo forma stage
Kitos formos stage'as, stageas
Atitikmenys scena
Susiję žodžiai stage diving

Vartosenos pavyzdžiai

Domai sutinku kad negali stageas taip daznai uzgest, taip organizuotumas ten buvo prastas, bet jei tu turi omenyje pati Dj'u tada nesutinku. intern. kom. 2007.

Merginos vilkėjo bodžius su stringais, steidžų (speciali pakyla šokti "go go" šokėjoms - aut.) nebuvo, o šoko tiesiog ant baro, kur įrengti stulpai. intern. inf. 2008.

Ore plūduriavo ne tik balionai, kepurės ar džemperiai, bet netgi ir stage -diveingą mačiau, kas yra kasdienybė pankų ar metalo tūsuose ir retai arba, teisingiau, iš vis nepasitaiko reivuose. [...] Erikah Badu gi, kuri grojo, kaip pradžioje minėjau, Mein Steidže paskutinė, kad ir turinčią keturis „gremius", paklausėme tik eidami i palapinę, į šiltą guolį. [...] Ir iš tikro rašymas man daug labiau patiko, nei girdimi garsai iš „Main Stage". intern. inf. 2008.

Supratimas techno steidže, kad va, garsų plotmė davė apsispręst – varai iš čia ir lauks nusivylimas, arba lieki, bet bus pzdc. intern. inf. 2009.

Į pačią festivalio teritoriją (visi steidžai ir t.t.) jokio alkoholio įsinešti negalima, nealkoholinius gerimus galima. Toje teritorijoje buvo pardavinėjami gerimai tam tikrose atskirtose zonose ir nebuvo galima su gerimais išeiti iš tų zonų prie steidžų. intern. kom. 2010.

Mano draugai barai „Pogo" ir „Bix" taip pat stato savo „steidžus", o jų programas žiūrėkite čia: „Pogo" programa, „Bix" programa. intern. inf. 2010.