tažinas | Š. Afrikos šali? aštrus m?sos ir daržovi? patiekalas |
Originalo forma | tagin |
Kitos formos | tažinas |
Vartosenos pavyzdĹľiai
Avienos tažin su svarainiais. [...] Tažin inde (galima naudoti panaš? deginto molio puod? arba greitpuod?). Malonumas 1997.
Jei kus-kuso n?ra, tažin? galima patiekti tiesiog su ryžiais – taip pat bus labai skanu. delfi.lt inf. 2006.
vert?jo šiek tike palaukti, nes tadžinas buvo milžiniškas ir laaabai skanus (ups, net seil? nutyso prisiminus), o dar m?t? arbata. supermama.lt kom. 2007.
O gr?žusi iš Maroko likau sužav?ta tadžinu. intern. inf. 2012.
Tadžinas – tradicinis m?siškas patiekalas su labai daug daržovi? ir prieskoni?, troškinamas bent por? valand? specialiame puode. intern. inf. 2013.
Dažnai ant tunisie?i? stalo patiekiami brikai - aliejuje kepti pyrag?liai,?daryti kiaušiniu, tunu arba daržov?mis, tainas« – omletas su m?sa, s?riu ir pipirais, šaltas ragu, ant groteli? kepta aviena. intern. inf. 2013.
Jei kus-kuso n?ra, tažin? galima patiekti tiesiog su ryžiais – taip pat bus labai skanu. delfi.lt inf. 2006.
vert?jo šiek tike palaukti, nes tadžinas buvo milžiniškas ir laaabai skanus (ups, net seil? nutyso prisiminus), o dar m?t? arbata. supermama.lt kom. 2007.
O gr?žusi iš Maroko likau sužav?ta tadžinu. intern. inf. 2012.
Tadžinas – tradicinis m?siškas patiekalas su labai daug daržovi? ir prieskoni?, troškinamas bent por? valand? specialiame puode. intern. inf. 2013.
Dažnai ant tunisie?i? stalo patiekiami brikai - aliejuje kepti pyrag?liai,?daryti kiaušiniu, tunu arba daržov?mis, tainas« – omletas su m?sa, s?riu ir pipirais, šaltas ragu, ant groteli? kepta aviena. intern. inf. 2013.