udon | japoniškų makaronų rūšis |
Originalo forma | udon |
Vartosenos pavyzdžiai
Udon" – japoniki siauri laktiniai i baltų kvietinių miltų. Virtuvė 1997.
Tiesa, japonai labiau mėgsta savo soba (makaronus iš grikių), udon (makaronai iš kviečių) ir ramen (makaronai iš kviečių, druskos, specialaus vandens kansui). intern. inf. 2010.
Kai šaldytuve buvo indelis krevečių ir kelios daržovės, o spintelėje - skaniųjų udon makaronų, nusprendžiau paeksperimentuoti Azijos virtuvės tema. moteris.lt inf. 2012.
Tiesa, japonai labiau mėgsta savo soba (makaronus iš grikių), udon (makaronai iš kviečių) ir ramen (makaronai iš kviečių, druskos, specialaus vandens kansui). intern. inf. 2010.
Kai šaldytuve buvo indelis krevečių ir kelios daržovės, o spintelėje - skaniųjų udon makaronų, nusprendžiau paeksperimentuoti Azijos virtuvės tema. moteris.lt inf. 2012.