LT EN
abačis tokia mažai laidi šilumai afrikietiška mediena
Originalo forma abachi
Kitos formos abačio, abači, abachi

Vartosenos pavyzdžiai

Karštesnių temperatūrų pirčiai tiks afrikietiška abačio mediena, maumedis. intern. inf. 2005.

Turiu draugelį, išprotėjusį dėl pirties. Pasidraė pirtį naujai- žadeitas, plautai kokio tai abačio... Nu žodžiu- kosmosas. intern. kom. 2011.

Karštesnių pirčių gultams geriausiai tinka afrikietiška „abačio". Ši mediena yra labai lengva ir mažiausiai laidi šilumai. Afrikietiškas „abačio" yra pusantro-du kartus brangesnis nei lietuviška mediena, bet gultams jos nėra sunaudojama itin daug, todėl šis kainos padidėjimas - vidutiniškai 500-700 Lt - tikrai pasiteisina. intern. inf. 2003-2014.

Sienoms naudota liepos mediena, gultams liepa ir termiškai apdorotas afrikietiškas abačis (tamsi mediena), grindų grotelės iš termiškai apdorotos drebulės. Apatinis gultas stumdomas, visi uždengimai tarp gultų lengvai nuimami ir uždedami. intern. inf. 2013.

Lentos gultams iš afrikietiškos abachi medienos. intern. inf. 2014?

Abači gultai pirtims 83x26 ilgis nuo 1.00 iki 3.00m kas 10cm kaina 15 Lt/m intern. inf. 2014?

Abachi
- afrikietiška mediena idealiai tinkanti saunų gultų įrengimui. Ji mažai įkaista aukštoje temperatūroje, mediena yra šviesiai gelsvos spalvos, lengvai išreikšta tekstūra. intern. inf. 2014?

Pirčių sienos ir lubos pagamintos iš rinktinių liepos dailylenčių. Patogūs ir šiuolaikiški gultai padaryti iš mažai kaistančios afrikietiškos medienos – abačių. intern. inf. 2014.