LT EN
antiage jaunystės palaikomoji medicina; turintis jauninamąjį poveikį, atitolinantis senatvė požymius
Originalo forma anti-aging
Kitos formos antieidž, antiaging, anti-aging, anti-ageing
Atitikmenys jaunystės medicina; jaunatviškumo medicina; senatvės prevencijos (medicina); antisenėjimo (programa ir pan.); jauninamasis (kremas ir pan.)

Vartosenos pavyzdžiai

Maždaug prieš du dešimtmečius amerikiečiai pastebėjo, kad apie 90 proc. žmonių išlaidų vaistams sudaro skirti gydymuisi nuo vadinamųjų civilizacijos ligų: širdies ir kraujotakos sistemos, cukrinio diabeto, nutukimo, Alzheimerio ir Parkinsono. Buvo nuspręsta imtis priemonių užkirsti joms kelią. Taip atsirado vadinamoji jaunystės medicina (angl. anti-aging). Medikai <...> negydo, tačiau duoda konkrečių patarimų, kaip saugoti sveikatą. [...] Vakarų pasaulio šalyse apstu vadinamųjų anti-aging klinikų, kuriose tam tikrais būdais įvertinamas žmogaus biologinis amžius ir siūloma aibė gydomųjų programų bei procedūrų, kaip jį priartinti prie realaus - paprastai tariant, kaip atjaunėti? <...> Lietuvoje kol kas nėra nė vienos tikros anti-aging medicinos klinikos. <...> Kol kas panašių paslaugų galime gauti natūralios medicinos centruose. Laima 2004.

Mūsų GK Klinikoje kiekvienam pacientui individualiai, atsižvelgus į esamus pokyčius, sudaromos VIP „ANTI-AGING" Antisenėjimo programos. intern. inf. 2008.

Raginame ir kviečiame tikrintis sveikatą „Antiaging" medicinos klinikoje. intern. inf. 2008.

Rinkoje jau atsirado šampūnas su antieidž plaukų efektu. intern. inf. 2008.

Sebamed Anti-ageing odos priežiūros sistema buvo sukurta, siekiant palaikyti natūralius odos medžiagų apykaitos ir imlumo procesus. intern. inf. 2009.

JAUNINAMASIS RINKINYS - ANTI-AGEING RINKINYS. intern. inf. 2010.

man labai labai idomu, ar tas „EMERAUDE" anti-age kremukas nera labai riebus? vasarai butu tinkamas? supermama.lt kom. 2010.