paelija | tradicinis ispaniškas patiekalas, dažniausiai gaminamas iš ryži?, vištienos ir j?ros g?rybi? |
Originalo forma | paella |
Kitos formos | paellja, paelja, paella |
Vartosenos pavyzdžiai
?maišykite krevetes? paella, uždenkite ir virkite apie 5 min. ant plytel?s viršaus. intern. kom. 2005.
Paella - tikras Ispanijos pasididžiavimas, si?lantis mums vis? puokšt? Viduržemio j?ros skoni?. Lietuvos žinios (intern.) 2006.
Kažin ar paellja labai jau pigu. intern. kom. 2007.
Ispaniška paelja dvejiems asmenims. intern. inf. 2008.
Beveik autentiška paelija. intern. kom. 2008.
Darydama r?kal?s pauzes draug? pasiteiraudavo, ar nežinau, kas tai yra paelja», arba kaip anglikai vadinama?staiga, kurioje galima užstatyti senovin? baltojo aukso žied? [...] Giedra Radvilavi?i?t? i?nakt a miegosiu prie sienos», 2010.
Paella - tikras Ispanijos pasididžiavimas, si?lantis mums vis? puokšt? Viduržemio j?ros skoni?. Lietuvos žinios (intern.) 2006.
Kažin ar paellja labai jau pigu. intern. kom. 2007.
Ispaniška paelja dvejiems asmenims. intern. inf. 2008.
Beveik autentiška paelija. intern. kom. 2008.
Darydama r?kal?s pauzes draug? pasiteiraudavo, ar nežinau, kas tai yra paelja», arba kaip anglikai vadinama?staiga, kurioje galima užstatyti senovin? baltojo aukso žied? [...] Giedra Radvilavi?i?t? i?nakt a miegosiu prie sienos», 2010.