LT EN
kalconė panašus į perlenktą picą kepinys su įdaru
Originalo forma calzone
Kitos formos kalzone, calzone
Atitikmenys perlenkta pica, perlenktoji (pica), įdaryta pica, uždara pica

Vartosenos pavyzdžiai

Vegetariško maisto mėgėjams ruošiama baklažanų lazanija – tikrai gurmaniškas patiekalas, salotos su kepintais vyšniniais pomidorais ir balzamo užpilu, spagečiai su kedro riešutų ir žalumynų padažu „Pesto", pica „Vegetariška „Kalconė". intern. inf. 2000– 2010.

Galite kepti ir uždarąją „calzone" tipo picą. intern. kom. 2007.

Taigi nors kartą per savaitę vakarienei valgome picą, o pomidorų savaitei įkalbėjau vyrą paruošti calzone tomatina - perlenktą picą, kurioje pomidorų daugiau nei tešlos:) Calzone, kaip ir paprastą picą, labai tinka gaminti, kai šaldytuve marios visokių daržovių ar mėsos likučių - būtent taip atrasite skaniausius savo įdarus:) intern. inf. 2009.

paskutiniji karta irgi pabandziau is iprasto teslos recepto kepti calzone, ir ka jus sau manot, gavosi pasakiskai skanu. supermama.lt kom. 2009.

Kalzone (perlenkta). intern. inf. 2010.

„Calzone" yra populiarūs Italijoje pusmėnulio formos įdaryti pyragėliai. [...] Kaip yra įprasta, „calzone" kepami iš mielinės tešlos, tačiau šiuo atveju mieles tešloje pakeis jogurtas, nes kepimo mielių jogos mityboje stengiamasi nenaudoti. delfi.lt inf. 2009.