LT EN
vansai tokie medžiaginiai sportbačiai guminiu padu
Originalo forma vans
Kitos formos vensai, vans

Vartosenos pavyzdžiai

Vensai arba converse. Nežinantiems: vensai tai apavas primenantis tapkes skirtas naudoti lauke, o converse - medžiaginiai sportbačiai su guminėmis nosimis. intern. inf. 2007.

Ant kojų sportiniai bateliai arba "vensai", ant rankų - įvairiaspalvės apyrankės-"snepai". intern. inf. 2007.

Sveikutės, labai noriu vansų, kelios draugės turi, ir sakė labai smagūs, gerai nešiojasi, tik yra problema nelabai yra kur pirkti Lietuvoje. intern. kom. 2012.

Nelyginkit panos maximinių batų ir vansų,tikrai skirtumas yra. intern. kom. 2012.

1966-aisiais metais Los Andžele, Anaheimo priemiestyje (JAV) buvo atidaryta pirmoji VANS prekės ženklo avalynės parduotuvė. [...] Tų pačių metų kovo 16 d. Paulas Van Dorenas kartu su trimis draugais atvėrė pirmosios VANS parduotuvės duris. Čia ir gimė pirmieji vansai. Klientai juos užsisakydavo ryte, išsirinkę patinkančią batelių medžiagą, ir jau popiet galėdavo atsiimti unikalius, vien tik jiems sukurtus batus, kurie čia pat parduotuvėje būdavo ir pagaminami. 15min.lt inf. 2013.

Taigi, sveiki visi, norejau paklausti gal kasnors zinote kur butu galima isigyti vans batu? Ish uzsienio el shopu nenoriu pirkti, nes nepasimataves, nezinosi ar tinka. O lietuvishkuose shopuose apart tripshop.lt niekur neradau (tripshop kaineles neblogos, ir tu batu vans neperdaugiausia). intern. kom. 2013.

Originalūs actekų/aztec/tribal rašto vansai kaina su siuntimu! 170 Lt. intern. kom. r. 2014.