LT EN
apencelis puskietis, gelsvas šveicariškas karvių pieno sūris su mažomis skylutėmis ir rusva plutele
Originalo forma appenzell
Kitos formos apenzell, appenzell, appenzeller

Vartosenos pavyzdžiai

Užsienio gurmanai bene geriausiai žino „Appenzeller" pavadinimų sūrius. intern. inf. 2000-2008.

Apenzell sūriai. intern. inf. 2002.

Kalno papėdėje veikia sūrinė, kur galima nusipirkti aštriausio iš visų šveicariškų sūrių - apencelio. intern. inf. 2003.

Pavadinimas: Appenzell. Pienas: nepasterizuotas karvės pienas. Požymiai ir savybės: Mazgotos plutos kietas sūris su kiek gumuotu skonio pojūčiu. intern. inf. 2006.

Ten jūs sužinosite beveik visas paslaptis apie žymaus Appenzeller sūrio gamybą. intrern. inf. 2007.