LT EN
brusketa kepinta duona su ?esnaku ir alyvuogi? aliejumi
Originalo forma bruschetta
Kitos formos bruet?, brueta, brusketas, bruscheta, bruschetta

Vartosenos pavyzdžiai

Tre?ias patarimas - bruschetta turi b?ti traki ir ilta, tod?l gaminkite j? prie valgydami, o ne i anksto. intern. inf. 2007.

Trak?s kartieji sumutiniai bruetos, ruoiami su vietoje kepta duona, s?riu, grybais, pomidorais (4,50 Lt). intern. inf. 2000-2008.

Tarkime bruscheta, labai panai? pic?, ta?iau jos pagrind? sudaro traki balta duona. intern. inf. 2008.

Ragausime visoki? toskanietik? skanumyn? – brušetes (brusketa), polent?, raviolius, baklažanų užkepėl? ir t. t. sp. 2008.

O dieve, taigi?ia itališkas brusketas vadinamas, ta apkepta duona su?esnakiniu padažiuku ir dar duona su tepamu baltu sūriuku bei smulkintais pabarstytais džiovintais pomidorais. Beje, Italijoj valgėm ir brusketus su nedžiovintu pomidoru smulkintu ir sulaistytu alyvų aliejumi.:super. supermama.lt kom. 2008.

Brusketai su aliejumi ir?esnaku (3 porc.). intern. inf. 2010.