LT EN
brusketa kepinta duona su ?esnaku ir alyvuogi? aliejumi
Originalo forma bruschetta
Kitos formos brušet?, brušeta, brusketas, bruscheta, bruschetta

Vartosenos pavyzdžiai

Tre?ias patarimas - bruschetta turi b?ti traški ir šilta, tod?l gaminkite j? prieš valgydami, o ne iš anksto. intern. inf. 2007.

Trašk?s karštieji sumuštiniai brušetos, ruošiami su vietoje kepta duona, s?riu, grybais, pomidorais (4,50 Lt). intern. inf. 2000-2008.

Tarkime bruscheta, labai panaši? pic?, ta?iau jos pagrind? sudaro traški balta duona. intern. inf. 2008.

Ragausime visoki? toskanietišk? skanumyn? – brušetes (brusketa), polent?, raviolius, baklažanų užkepėl? ir t. t. sp. 2008.

O dieve, taigi?ia itališkas brusketas vadinamas, ta apkepta duona su?esnakiniu padažiuku ir dar duona su tepamu baltu sūriuku bei smulkintais pabarstytais džiovintais pomidorais. Beje, Italijoj valgėm ir brusketus su nedžiovintu pomidoru smulkintu ir sulaistytu alyvų aliejumi.:super. supermama.lt kom. 2008.

« Brusketai» su aliejumi ir?esnaku (3 porc.). intern. inf. 2010.