brusketa | kepinta duona su ?esnaku ir alyvuogi? aliejumi |
Originalo forma | bruschetta |
Kitos formos | brušet?, brušeta, brusketas, bruscheta, bruschetta |
Vartosenos pavyzdžiai
Tre?ias patarimas - bruschetta turi b?ti traški ir šilta, tod?l gaminkite j? prieš valgydami, o ne iš anksto. intern. inf. 2007.
Trašk?s karštieji sumuštiniai brušetos, ruošiami su vietoje kepta duona, s?riu, grybais, pomidorais (4,50 Lt). intern. inf. 2000-2008.
Tarkime bruscheta, labai panaši? pic?, ta?iau jos pagrind? sudaro traški balta duona. intern. inf. 2008.
Ragausime visoki? toskanietišk? skanumyn? – bruetes (brusketa), polent?, raviolius, baklaanų ukepėl? ir t. t. sp. 2008.
O dieve, taigi?ia italikas brusketas vadinamas, ta apkepta duona su?esnakiniu padaiuku ir dar duona su tepamu baltu sūriuku bei smulkintais pabarstytais diovintais pomidorais. Beje, Italijoj valgėm ir brusketus su nediovintu pomidoru smulkintu ir sulaistytu alyvų aliejumi.:super. supermama.lt kom. 2008.
« Brusketai» su aliejumi ir?esnaku (3 porc.). intern. inf. 2010.
Trašk?s karštieji sumuštiniai brušetos, ruošiami su vietoje kepta duona, s?riu, grybais, pomidorais (4,50 Lt). intern. inf. 2000-2008.
Tarkime bruscheta, labai panaši? pic?, ta?iau jos pagrind? sudaro traški balta duona. intern. inf. 2008.
Ragausime visoki? toskanietišk? skanumyn? – bruetes (brusketa), polent?, raviolius, baklaanų ukepėl? ir t. t. sp. 2008.
O dieve, taigi?ia italikas brusketas vadinamas, ta apkepta duona su?esnakiniu padaiuku ir dar duona su tepamu baltu sūriuku bei smulkintais pabarstytais diovintais pomidorais. Beje, Italijoj valgėm ir brusketus su nediovintu pomidoru smulkintu ir sulaistytu alyvų aliejumi.:super. supermama.lt kom. 2008.
« Brusketai» su aliejumi ir?esnaku (3 porc.). intern. inf. 2010.