LT EN
brusketa kepinta duona su česnaku ir alyvuogių aliejumi
Originalo forma bruschetta
Kitos formos brušetė, brušeta, brusketas, bruscheta, bruschetta

Vartosenos pavyzdžiai

Trečias patarimas - bruschetta turi būti traški ir šilta, todėl gaminkite ją prieš valgydami, o ne iš anksto. intern. inf. 2007.

Traškūs karštieji sumuštiniai brušetos, ruošiami su vietoje kepta duona, sūriu, grybais, pomidorais (4,50 Lt). intern. inf. 2000-2008.

Tarkime bruscheta, labai panaši į picą, tačiau jos pagrindą sudaro traški balta duona. intern. inf. 2008.

Ragausime visokių toskanietiškų skanumynų – brušetes (brusketa), polentą, raviolius, baklažanų užkepėlę ir t. t. sp. 2008.

O dieve, taigi čia itališkas brusketas vadinamas, ta apkepta duona su česnakiniu padažiuku ir dar duona su tepamu baltu sūriuku bei smulkintais pabarstytais džiovintais pomidorais. Beje, Italijoj valgėm ir brusketus su nedžiovintu pomidoru smulkintu ir sulaistytu alyvų aliejumi.:super. supermama.lt kom. 2008.

"Brusketai" su aliejumi ir česnaku (3 porc.). intern. inf. 2010.