brusketa | kepinta duona su česnaku ir alyvuogių aliejumi |
Originalo forma | bruschetta |
Kitos formos | brušetė, brušeta, brusketas, bruscheta, bruschetta |
Vartosenos pavyzdžiai
Trečias patarimas - bruschetta turi būti traški ir šilta, todėl gaminkite ją prieš valgydami, o ne iš anksto. intern. inf. 2007.
Traškūs karštieji sumuštiniai brušetos, ruošiami su vietoje kepta duona, sūriu, grybais, pomidorais (4,50 Lt). intern. inf. 2000-2008.
Tarkime bruscheta, labai panaši į picą, tačiau jos pagrindą sudaro traški balta duona. intern. inf. 2008.
Ragausime visokių toskanietiškų skanumynų – bruetes (brusketa), polentą, raviolius, baklaanų ukepėlę ir t. t. sp. 2008.
O dieve, taigi čia italikas brusketas vadinamas, ta apkepta duona su česnakiniu padaiuku ir dar duona su tepamu baltu sūriuku bei smulkintais pabarstytais diovintais pomidorais. Beje, Italijoj valgėm ir brusketus su nediovintu pomidoru smulkintu ir sulaistytu alyvų aliejumi.:super. supermama.lt kom. 2008.
"Brusketai" su aliejumi ir česnaku (3 porc.). intern. inf. 2010.
Traškūs karštieji sumuštiniai brušetos, ruošiami su vietoje kepta duona, sūriu, grybais, pomidorais (4,50 Lt). intern. inf. 2000-2008.
Tarkime bruscheta, labai panaši į picą, tačiau jos pagrindą sudaro traški balta duona. intern. inf. 2008.
Ragausime visokių toskanietiškų skanumynų – bruetes (brusketa), polentą, raviolius, baklaanų ukepėlę ir t. t. sp. 2008.
O dieve, taigi čia italikas brusketas vadinamas, ta apkepta duona su česnakiniu padaiuku ir dar duona su tepamu baltu sūriuku bei smulkintais pabarstytais diovintais pomidorais. Beje, Italijoj valgėm ir brusketus su nediovintu pomidoru smulkintu ir sulaistytu alyvų aliejumi.:super. supermama.lt kom. 2008.
"Brusketai" su aliejumi ir česnaku (3 porc.). intern. inf. 2010.