ravioliai | kvadratiniai makaron? tešlos virtinukai, ?daryti m?sa, dešra, s?riu ar kitu ?daru |
Originalo forma | ravioli |
Kitos formos | ravioli, raviolli |
Vartosenos pavyzdžiai
O kas tie ravioliai ? LA 1996.
Savus kold?nus turi ir ital? virtuv?, tai - « ravioli». [ ] Pasak vienos versijos, italiki « ravioliai» atsirado iaur?s vakar? Italijoje, Ligurijoje, kaip patogus b?das suvartoti produkt? liku?ius. intern. inf. 2005.
Ravioli - tai puikaus skonio itališki kold?nai. Skirtinguose Italijos provincijose ravioli yra gaminami su tam regionui b?dingu?daru, kuris gali b?ti tiek m?siškas, tiek daržovi?, žuvies, paukštienos, ar net laukini? žv?ri? ir paukš?i? faršo. Tradicinis ir populiariausias ravioli ?daras yra vištienos faršas, sumaišytas su « Parmezan» s?riu, špinatais ir petražol?mis. intern. inf. 2008.
Šiaip ne taip susiradom kažkokius keistai žalius 2 namukus raviolli» formos, kurie pasirod? bes?s m?s? tiek ieškoti tualetai. Raviolli» tokie dideli», kad jau didesnis nei 1,65cm. mogus puikiausiai remiasi galva? lubas. intern. inf. 2008.
Nedaugeliui žinoma, kad ital? nacionalinis patiekalas ravioli yra kiniškos kilm?s. Markas Polas, garsus XIII šimtme?io keliautojas, parsivež? j? kartu su bagažu. intern. kom. 2008.
Paskanaukite vieno i it?«, – pasi?l? R. Gere’ as gardiai kramsnodamas ravioli. urnalistai pasitikslino, ar tikrai imtat?kstantinius honorarus gaunantis [...] aktorius neprieštaraut?. LR 2008.
Ragausime visoki? toskanietišk? skanumyn? - brušetes (brusketa), polent?, raviolius, baklažan? užkep?l? ir t. t. sp. 2008.
Ravioliai verdami, kaip ir lakštiniai, pas?dytame vandenyje. [ ] Ravioli??daras visada turi b?ti aštrus. intern. inf. 2009.
Raviolius tereikia virti 2 minutes, apšlakstyti aromatingu alyvuogi? aliejumi, užtarkuoti parmezano ir m?gautis:) intern. inf. 2010.
Savus kold?nus turi ir ital? virtuv?, tai - « ravioli». [ ] Pasak vienos versijos, italiki « ravioliai» atsirado iaur?s vakar? Italijoje, Ligurijoje, kaip patogus b?das suvartoti produkt? liku?ius. intern. inf. 2005.
Ravioli - tai puikaus skonio itališki kold?nai. Skirtinguose Italijos provincijose ravioli yra gaminami su tam regionui b?dingu?daru, kuris gali b?ti tiek m?siškas, tiek daržovi?, žuvies, paukštienos, ar net laukini? žv?ri? ir paukš?i? faršo. Tradicinis ir populiariausias ravioli ?daras yra vištienos faršas, sumaišytas su « Parmezan» s?riu, špinatais ir petražol?mis. intern. inf. 2008.
Šiaip ne taip susiradom kažkokius keistai žalius 2 namukus raviolli» formos, kurie pasirod? bes?s m?s? tiek ieškoti tualetai. Raviolli» tokie dideli», kad jau didesnis nei 1,65cm. mogus puikiausiai remiasi galva? lubas. intern. inf. 2008.
Nedaugeliui žinoma, kad ital? nacionalinis patiekalas ravioli yra kiniškos kilm?s. Markas Polas, garsus XIII šimtme?io keliautojas, parsivež? j? kartu su bagažu. intern. kom. 2008.
Paskanaukite vieno i it?«, – pasi?l? R. Gere’ as gardiai kramsnodamas ravioli. urnalistai pasitikslino, ar tikrai imtat?kstantinius honorarus gaunantis [...] aktorius neprieštaraut?. LR 2008.
Ragausime visoki? toskanietišk? skanumyn? - brušetes (brusketa), polent?, raviolius, baklažan? užkep?l? ir t. t. sp. 2008.
Ravioliai verdami, kaip ir lakštiniai, pas?dytame vandenyje. [ ] Ravioli??daras visada turi b?ti aštrus. intern. inf. 2009.
Raviolius tereikia virti 2 minutes, apšlakstyti aromatingu alyvuogi? aliejumi, užtarkuoti parmezano ir m?gautis:) intern. inf. 2010.