LT EN
selfis autoportretinė nuotrauka, daroma skaitmeniniu fotoaparatu arba telefono kamera
Originalo forma selfie
Kitos formos selfie
Atitikmenys asmenukė
Susiję žodžiai selfintis

Vartosenos pavyzdžiai

2013 metus neapsirikdami galime pavadinti „selfio" metais. alfa.lt inf. 2013.

Per iškilmingą mirusio buvusio Pietų Afrikos Respublikos prezidento Nelsono Mandelos pagerbimą Johanesburge trys politikai šypsodamiesi nusifotografavo autoportretui – vadinamajam „selfie". 15min.lt inf. 2013.

Vienas internautas netryško entuziazmu: „Vien dėl to, kad popiežius Prancišklus pozuoja „selfie", (nuotrauka) dėl to netampa gera!". vilniaus.diena.lt inf. 2013.

Išgyrusi nuostabią komandą, pasidalinusi savaitės įvykiais ir parodžiusi savaitinį selfį, lekiu į šiltą glėbį žiūrėti Briuso Visagalio, kad užmigti būtų maloniau! intern. inf. 2014.

fifa xbox mergoms: futbolininkai ant suolo, gossipina, renkas maikes, taisos plaukus, daros selfius. kamuoli spardo retai ir tik del pinigu. intern. kom. 2014.

Mokslininkai asmenukes (angl. selfie) sieja su narcisizmu, priklausomybe ir psichine liga, skelbia realfarmacy.com. delfi.lt inf. 2014.

Iš moteriškos pusės žiūrint, kariuomenėje vyrai suvyriškėja, tampa vyrais. Pastaruoju metu tie selfie berniukai labiau panašūs į moteriškes", – sakė ji. Delfi.lt inf. 2015.