LT EN
pozicionavimas padėtis; įvaizdžio kūrimas vartotojui
Originalo forma < positio
Susiję žodžiai pozicionuoti

Vartosenos pavyzdžiai

Nebeliko abejonių, kad pozicionavimas – vertingas, kad jo pagalba galima uždirbti, arba prarasti milijonus, netgi milijardus. Nebeliko abejonių, kad mažos kompanijos, jei teisingai išnaudos pozicionavimo dėsnius (arba taisykles), nesunkiai atsilaikys prieš superdideles kompanijas. intern. inf. 2005.

Pozicionavimas
remiasi tuo, kaip veikia mūsų smegenys: kaip jos priima informaciją, kaip ją saugo, kokią informaciją atmeta, kodėl ją atmeta. Kuo daugiau informacijos mus pasiekia (o jos kiekis pasaulyje auga geometrine progresija), tuo svarbiau suprasti, kaip išsiskirti iš kitų ir patekti į pirkėjo mintis. intern. inf. 2006.

Nuolat veikiančių pasaulinės pozicionavimo sistemos stočių tinklo plėtra Lietuvos Respublikos teritorijoje. Priėmė LRV, 2006-06-27.

Ekonominės Honkongo perspektyvos vis labiau priklauso nuo šio regiono veiksmingo pozicionavimo kontinentinės Kinijos, o visų pirma pietų Kinijos bei Judziango upės deltos atžvilgiu. EK ataskaita, 2006-09-07.

Šia įranga turi būti fiksuojami ir išsaugomi šie duomenys: realusis transporto priemonės važiavimo greitis, transporto priemonės greitėjimo ir lėtėjimo pagreičiai, nuvažiuotas maršrutas mokymo metu, panaudojant globalios pozicionavimo sistemos technologiją (toliau - GPS technologija), visos pavojingos eismo situacijos, sukeltos mokymo dalyvio ar kitų vairuotojų mokymo dalyviui. Žin. 2008, Nr.61-2327, įsakymas.