LT EN
treidas prekybinis sandėris
Originalo forma trade
Kitos formos trade'as, trade
Susiję žodžiai treideris, treidingas, treidinti

Vartosenos pavyzdžiai

Šiaip vedu savo dienoraštį, žymiuosi klaidas, rašau kiek treidų buvo daryta ir t.t. ir tai labai praverčia. intern. kom. 2006.

Jei treidų nebus, tada dar padaugės visokių nesąmoningų sandėrių, ypač su dabartiniu administracijos požiūriu (kad sandėris atliktas tarp skirtingų IP negali būti sukčiavimas). intern. kom. 2007.

Naujienos? Koks mano treido gyvavimo laikas, jei naujienos pasisuks prieš mane? Pelno nuėmimas: Aš jau treide, kokie pasipriešinimo lygiai yra priešais ir kur kaina gali apsisukti prieš mane (kada turėčiau uždaryti treidą ?) [...] Jei fiksuosiesi ties pinigais, juos uždirbti bus be galo sunku psichologiškai, bet jei fiksuosi savo žvilgsnį į sėkmingus, bei didelę grąžą nešančius treidus tu galų gale praturtėsi. intern. kom. 2009.

Nes jei bus blogas treidas, visada galėsiu pasižiūrėti į tą užrašą TRADE, ir pasakyti sau - „Random Outcome - to reikia tikėtis iš kiekvieno treido. intern. inf. 2009.

Sito vaikino, nors ir pelningas trade'as taciau jo entry buvo per aukstai. intern. kom. 2009.

Pvz: iš ryto matai, kad pagal bangas kryptis keičiasi, tačiau tu trade imi ne po pirmos korekcinės bangos, o po antros, trečios, automatiškai turi būti target kitoks. intern. kom. 2009.

Pasidalinsiu vienu iš savo ‘treidų’, akcijos simbolis RDN. intern. inf. 2010.