LT EN
kaitavimas jėgos aitvarų sportas
Originalo forma < kite
Susiję žodžiai kaitininkas, kaitas, kaitborderis, kaitbordingas, kaiteris, kaitingas, kaitserfingas, kaituoti, kaituotojas

Vartosenos pavyzdžiai

Kadangi panasius daikciukus pardavineju ir esu senas krienas buriavime bei kaitavime tai vel isikisiu.... intern. kom. 2008.

Apsilankykite kaitavimo, serfingo ir boarding'o sportu svetaineje. intern. kom. 2008.

Šis pakankamai jaunas sportas vadinamas keleriopai, Kitebording‘as ar kiteserfing‘as. Kadangi tai ganėtinai nauja sporto kryptis pasiekusi lietuvą, tad visi pagrindiniai pavadinimai naudojami anglų kalba. Tarp lietuvių labiausiai paplitęs išsireiškimas yra KAITAVIMAS - tai plaukimas vandens paviršiumi su speciale lenta maždaug 140cm. ilgio ir apie 40cm. pločio lenta, (žinoma, tai yra pats populiariuosias dydis tarp kaituotojų mėgėjų), kurią tempia jėgos aitvaras pasinaudodmas vėjo sukurta galia. intern. inf. 2009.

Norite saugiai ir greitai (efektyviai) išmokti kaituoti, lengviausiu keliu įsisavinti naujus jėgos aitvarų sporto įgūdžius? Norite būti saugus ir atsakingas kaituotojas išmanantis visas rašytas ir nerašytas saugaus kaitavimo taisykles..? Būtent tai ir norime Jums pasiūlyti Banginio kaitu mokykloje. intern. r. 2010.