LT EN
bodis per užpakalį susegamas apatinis vaikiškas arba moteriškas apatinis drabužis
Originalo forma body
Kitos formos bodžius, body
Atitikmenys glaustinukė, smėlinukas, glaustinis
Susiję žodžiai bodibildingas, body art, body bike, body painting, bodyfitness

Vartosenos pavyzdžiai

Baltas „body" imituojantis priekyje vyriškus baltinius. R 1994.

Tokia body suteiks ypatingą šarmą Jūsų figūrai. R 1994.

Zmogus visas aprengtas, niekur niekas nespaudzia, neissipesa, jeigu atsiklos nesusals. o vasara kai tvanku buvo migdziau su bodziu. supermama.lt kom. 2003.

Mano Auxelis nakti miega irgi su pizama, kitaip net ir neisivaizduociau... jei tik bodzius ir pampersas, tai susaltu nakti, nes megejas pakeisti lovyteje dislokacijos vieta. supermama.lt kom. 2003.

Yra toks dalykas-miegmaisis. Maniskis miega jame-aprengiu ilgom rankovem body ir ikisu. supermama.lt kom. 2003.

Nes shianakt, pvz. pabandzhiau tik pizhama aprengti, be bodzhiuko, tai man kazhkaip nelabai pasirode ta nuoga bamba ir nugaryte. supermama.lt kom. 2004.

Iki kokių metukų mes miegam arba su 100% medvilnės šliaužtukais (kurie susisega per visą ilgį), arba bodukas ilgom rankovytėm plius kelnytės... supermama.lt kom. 2006.

Maniškė miega su bodžiuku. supermama.lt kom. 2007.

Jeigu kūdikiui aprengėte glaustinukę ("body"), ją sekite ant kelnaičių. intern. inf. 2008.

Merginos vilkėjo bodžius su stringais, steidžų (speciali pakyla šokti "go go" šokėjoms - aut.) nebuvo, o šoko tiesiog ant baro, kur įrengti stulpai. intern. inf. 2008.

Trys lietuviškos mados kūrėjai ir trys šansai jums pasipuošti vienu jų kūrinių! Ko siela, protas ir mintys trokšta labiau: išdykusios „Soulcap" kepuraitės, tobulai priglundančio „Body Talk" bodžio ar eilinę dieną nepaprasta paverčiančios „Second ME" suknelės?.. intern. inf. 2014.