prosčiuto | pagal tradicinę technologiją vytintas itališkas kumpis |
Originalo forma | prosciutto |
Kitos formos | prosciutto |
Vartosenos pavyzdžiai
Plonai supjaustytas prosciutto dažniausiai naudojamas užkandžiams, vyniojamas aplink grissini" (italika duonos lazdelė). intern. inf. 2005.
Serviruojame, gardiname pipirais, tarkuotu parmezanu ir gabalėliu prosciutto. intern. inf. 2009.
Prosciutto salotos su apelsinais. intern. inf. 2005-2010.
Ištraukiame iš orkaitės, dabar picos ketvirčius puošiame kiekvieną skirtingu priedu: plonais griežinėliais marinuotų pievagrybių, artišokais, alyvuogėmis, smulkiais gabalėliais prosčiuto (prosciutto) su virtu kiaušiniu arba tiesiog kumpiu. intern. inf. 2011.
Ant plėvelės sudėti prosčiuto", o ant jo triušienos gabaliukus (aš juos, pirštų pagalba, pamaigiau dar) ir paskirstyti tolygiai. intern. inf. 2012.
Serviruojame, gardiname pipirais, tarkuotu parmezanu ir gabalėliu prosciutto. intern. inf. 2009.
Prosciutto salotos su apelsinais. intern. inf. 2005-2010.
Ištraukiame iš orkaitės, dabar picos ketvirčius puošiame kiekvieną skirtingu priedu: plonais griežinėliais marinuotų pievagrybių, artišokais, alyvuogėmis, smulkiais gabalėliais prosčiuto (prosciutto) su virtu kiaušiniu arba tiesiog kumpiu. intern. inf. 2011.
Ant plėvelės sudėti prosčiuto", o ant jo triušienos gabaliukus (aš juos, pirštų pagalba, pamaigiau dar) ir paskirstyti tolygiai. intern. inf. 2012.