LT EN
onlainas prisijungimas prie kompiuterių tinklo; tiesioginis ryšys internete
Originalo forma online
Kitos formos onlainas, on-line, online
Susiję žodžiai hedlaineris, lainapas, offline

Vartosenos pavyzdžiai

Be to, banko HERMIS on-line sistema, kuri jungia banko centrinę būstinę ir visus jo filialus bei klientų aptarnavimo skyrius, leidžia atlikti visas banko apskaitos funkcijas beveik akimirksniu. Veidas r. 1998.

„Internet" tinkle dabar lengvai gali rasti įvairiausio „on-line" meno, nuo siurrealistinio „Cadavre-Exquise" žaidimo iki skaitmeninių kartotekų antplūdžio. LR 1996.

„On line" tipo nepertraukiamo maitinimo šaltiniai. LR 1996.

Dabar jie gali patogiai naudotis „Internet" esančiais žodynais momentiniu („on-line") režimu. LR 1997.

„Lithuania On-Line, visų pripažintas išsamiausiu lietuviškų „Interneto"„svetainių" katalogu, redaguojamu beveik legendinio žmogaus, kuris sugalvojo ir pačią sąvoką „svetainė". Veidas 1997.

[...] Muitinės departamento bazių pajungimo prie Vyriausybės kanceliarijos kompiuterio juridinius ir techninius klausimus ir užtikrinti šių duomenų bazių naudojimosi „online" režimu galimybes. R 1998.

„The Washington Post" knygų apalgininkas Maiklas Dirda tai darė „on line": skaitytojas pasiunčia klausimą ir čia pat gauna atsakymą (reikia pažymėti, kad jie kalbėjosi anaiptol ne elementaria gatvės leksika). Kauno diena 1999.

Fotografuojantį poetą VLAD BRAZIŪN on-line mandagiai kamantinėja RIČARDAS ŠILEIKA. LM 2003.

Suprantama, interneto apkrovai įtakos turi ir mėgėjai siųstis skaitmeninę muziką, kino filmus, „on-line" žaidimų gerbėjai. R 2004.

Prieš kelias dienas prasidėjo Onlainas CS 5x5 Online turnyras. Jame dalyvauja 14 komandų, kurios jau spėjo sulošti nemažai mačų. intern. inf. 2005.

Tačiau verslininkai taip pat neslepia, kad bendravimas „Skype" kartais blaško. „Kai esi online , visi mano, kad nesi užsiėmęs ir gali kalbėti." Versus 2006.

Beje, Rubikas galėtų tiesiogiai dalyvauti visose laidose - vietoj kurčnebylių langelio. Tai būtų patarimas „on line". Tipo, sako kažkas „vau", o Rubikas pataiso: „oho". LM 2006.

[...] Tommaso Tozzi, pirmasis pradėjęs italų internetinio meno eksperimentus, kurdamas meną on-line diskų parduotuvėse. ŠA 2007.

Tai reiškia, kad visa aplink mus esanti erdvė bus sujungta į bendrą sistemą, o mes patys būsime visada pasiekiami visada prisijungę, visada online . [...] Jis įsitikinęs, kad, kaip ir prognozuoja daugelis informacinių technologijų kompanijų, žmonės bus vis labiau pasiekiami, nes visada bus prisijungę (online). Versus 2007.

Odopod agentūros darbas online skečavimas. intern. inf. 2009.

„Facebook" pranašumas - didžiausia interneto vartotojų auditorija ir nuolatinis informacijos srautas on-line . IQ, Nr. 2, 2011.

Aš tai kartais tingiu laukt kol atsisiųs, tai online žiūriu. Interneto ryšio pakanka, nors tik 50 MB/s. intern. kom. 2011.

Jeigu jus dar domina kas nors ko čia neparašiau, klauskite komentaruose po šiuo įrašu arba parašykite žinutę. Tik noriu priminti, kad nesu mitybos specialistė, ekspertė, nesudarinėju mitybos planų ir neteikiu konsultacijų onlainu. intern. inf. 2013.