LT EN
konsumacija palaikymas klientui kompanijos, sudominant jį taip, kad šis kuo ilgiau išbūtų naktiniame klube, bare
Originalo forma consummation
Atitikmenys merginos draugija (kompanija) už pinigus
Susiję žodžiai konsiumeris, konsumatorė, prosumeris

Vartosenos pavyzdžiai

Pasak skaitytojos, merginos paprasčiausiai apgaudinėjamos - jos dirba ne padavėjų darbą, o yra verčiamos užsiimti konsumacija. intern. inf. 2002.

Nadežda turėjo užsiimti konsumacija ir šokiais. Per naktį šokdavo po tris keturis šokius. Už kiekvieną šokį mokėjo papildomai, nes sutartyje jos darbas įvardytas kaip konsumacija. LR 2003.

„Pagalboje 112" (LNK) sugrįžėlė iš Graikijos pasakoja, kokia ta konsumacija (vyrų užgirdinėjimas!) būna iš tikrųjų. R 2005.

Daugelis tikriausiai zinot,ka veikia dauguma merginu,isvaziavusiu dirbt i Italija,jos uzsiima konsumacija naktiniuse baruose,t.y. bendrauja su vyrais,sypsosi jiems,geria su jais,ir uz tai gauna pinigus. intern. kom. 2007.

Abi sąvadavimu įtariamos moterys tvirtino, jog vertėsi ne prostitucija, o KONSUMACIJA, tai yra klientams siūlydavo tik merginų kompaniją ir bendravimą. intern. inf. 2008.

Pagrindinis mūsų darbas buvo sudomint klientą taip, kad jis kuo ilgiau užsibūtų. Priklausomai nuo to, kiek laiko jis išbūna su mergina, tiek pinigų sumoka - mokama buvo už praleistą laiką. Tai vadinama konsumacija. intern. inf. 2008.

Sulau darba bare dirbt konsumacija,neimtimus. intern. kom. 2008.