LT EN
didžėjavimas muzikos parinkimas ir grojimas per renginį
Originalo forma Dj (disc jockey)
Kitos formos dydžėjavimas, dj'avimas
Atitikmenys grojimas
Susiję žodžiai didžėjauti, didžėjinis, didžėjiškas, didžėjus, superdidžėjus

Vartosenos pavyzdžiai

„<...> šiek tiek ir nustebtume", - juokavo kauniečiai architektai, paklausti, ar juos stebina nauja jų kolegės Audros Kaušpėdienės aistra - didžėjavimas. LR 2003.

Dabar yra tikrai ne vienas žmogus, kuris norėtų išbandyti DJ'avima neišleisdamas nei lito. intern. inf. 2005.

Pradėjusi lankyti grojimo pamokas, Laima tisiog pametė galvą dėl didžėjavimo. Mergina ppanoro turėti savo aparatūrą – du patefonus ir didžėjaus pultą. LR 2005.

Kai grįšiu į Angliją, dalyvausiu tokiame renginyje, o vėliau skrisiu groti į Braziliją", - sakė R.Vailderis, per 12 prodiusavimo ir didžėjavimo metų prisidėjęs prie tokių muzikos grandų kaip Eltonas Džonas ir Mauro Picoto kūrybos. klaipeda.lt inf. 2007.

Dydžėjavimui naudoju nešiojamąjį kompiuterį ir viską savaip perdarau." intern. kom. 2007.

Mes sumaišome melodijas, bytus ir didžėjavimą, sujungiame dvi skirtingas puses ir viliamės, kad šita kombinacija bus tinkama. intern. inf. 2007.

Na mano manymu ziurint kam ta turntable'a naudosi, ar grojimui (djavimui) ar tiesiog namu klausymui. intern. kom. 2007.

Reikėdavo dirbti prie durų, prie baro, visados organizuoti afterparčius, tad didžėjavimas buvo tarsi atpildas - valandą grodavau, tik tada dėl viso kito nesukdavau galvos. intern. inf. 2008.

Susidomėjus didžėjavimo kursais susipažinsite su muzikos atlikimo, miksavimo ir kūrimo menu. intern. inf (reklama). 2008.