LT EN
blogeris kuris internete turi ir rašo blogą
Originalo forma blogger
Atitikmenys tinklaraštininkas
Susiję žodžiai audioblogas, blogas, blogerizmas, bloginimas, blogininkas, blogintojas, blogologas, blogorama, blogosfera, blogratis, fotoblogas, moblogas, superblogas, veblogas, videoblogas, vlogas, vlogeris, vloginimas, vloginti

Vartosenos pavyzdžiai

„Microsoft" kompanija apklausiama, kodėl prieš kelias savaites uždraudė internetinį populiaraus Kinijos „blogerio" Zhao Jingo žurnalą. Veidas 2006.

Šiandieniniai „blogeriai" ne tik siekia, kad jų asmeninė erdvė bųtų kuo profesionalesnė, bet nemažai jų bando ir eksperimentuoti. LR (M) 2006.

Kiti šio blogerio straipsniai. alfa.lt inf. 2007.

Kiek pamenu pirmoji man pažįstama blogerė buvo Milena, tuomet ji blogą rašė kitoje erdvėje. intern. kom. 2007.

Nesakau, kad visą gyvenimą bloginsiu čia, net neabejoju, kad anksčiau ar vėliau ateisiu į wordpress, bet kol kas neišaugau blogger marškinių. intern. kom. 2007.

Balandžio 2 dieną tinklaraštininkai rinkosi į antrąją savo konferenciją „BLOGin" , skirtą Lietuvos tinklaraštininkams (blogeriams) ir interneto entuziastams. vlkk.lt inf. 2008.

„Sugiharos fondas", kasmet skelbiantis Tolerancijos žmogų, šalia kitų pretendentų į šį titulą, svarstys ir anoniminio blogerio , parašiusio apie galimai diskriminacines priėmimo į tautinę žydų mokyklą taisykles, kandidatųrą. Tai BNS ketvirtadienį sakė fondo vykdantysis direktorius Simonas Dovidavičius. delfi.lt inf. 2008.

Šitaip DIASPORA* išsikovojo ne tik pasaulio bloger‘ių , bet ir tokių milžinų kaip The New York Times ir BBC dėmesį. delfi.lt inf. 2010.

Stiliaus blogerio patarimai: kaip rengtis vyrams pagal figųros tipą [antraštė]. delfi.lt inf. 2014.