aziagas | kietas, gelsvas itališkas avių ar karvių pieno sūris su mažomis skylutėmis |
Originalo forma | asiago |
Kitos formos | asiago |
Vartosenos pavyzdžiai
Nurodoma dviejų rūšių (šviežio ir brandinto) Asiago" sūrio gamybos temperatūra, maksimali laikymo trukmė ir perdirbimui skirto pieno sudėtis. intern. inf. 2006.
Itališki sūriai - o rankinių Bottega Veneta" tėvynėje jų priskaičiuojama per keturis šimtus pavadinimų - prieš kvepalų Chanel" tėvynės sūrius turi vieną neginčijamą privalumą: jų pavadinimus nesunku prisiminti ir ištarti. Pavyzdžiui: grana padanas, gorgonzola, pekorinas, maskarponė, aziagas, kačokavalas, taledžas, provolonė, rikota ir dar kartą mocarela ir parmidžanas - tiesiog akivaizdžiai gali pajusti, kaip užverda temperamentas ir kyla apetitas! intern. kom. 2007.
Itališki sūriai - o rankinių Bottega Veneta" tėvynėje jų priskaičiuojama per keturis šimtus pavadinimų - prieš kvepalų Chanel" tėvynės sūrius turi vieną neginčijamą privalumą: jų pavadinimus nesunku prisiminti ir ištarti. Pavyzdžiui: grana padanas, gorgonzola, pekorinas, maskarponė, aziagas, kačokavalas, taledžas, provolonė, rikota ir dar kartą mocarela ir parmidžanas - tiesiog akivaizdžiai gali pajusti, kaip užverda temperamentas ir kyla apetitas! intern. kom. 2007.