LT EN
aziagas kietas, gelsvas itališkas avių ar karvių pieno sūris su mažomis skylutėmis
Originalo forma asiago
Kitos formos asiago

Vartosenos pavyzdžiai

Nurodoma dviejų rūšių (šviežio ir brandinto) „Asiago" sūrio gamybos temperatūra, maksimali laikymo trukmė ir perdirbimui skirto pieno sudėtis. intern. inf. 2006.

Itališki sūriai - o rankinių „Bottega Veneta" tėvynėje jų priskaičiuojama per keturis šimtus pavadinimų - prieš kvepalų „Chanel" tėvynės sūrius turi vieną neginčijamą privalumą: jų pavadinimus nesunku prisiminti ir ištarti. Pavyzdžiui: grana padanas, gorgonzola, pekorinas, maskarponė, aziagas, kačokavalas, taledžas, provolonė, rikota ir dar kartą mocarela ir parmidžanas - tiesiog akivaizdžiai gali pajusti, kaip užverda temperamentas ir kyla apetitas! intern. kom. 2007.