LT EN
agai verstos odos šilti plokščiapadžiai aulinukai
Originalo forma uggs
Kitos formos uggsai

Vartosenos pavyzdžiai

UGG batai arba Ugg’ sai yra turbūt vienintelis daiktas apie kurį mano nuomonė ir visas išankstinis žinojimas atvykus į Australiją pasikeitė totaliai. intern. kom. 2009.

Lietuvos didmiesčių parduotuvės pastaruoju metu prikimštos taip vadinamų uggs’ų, o gatvės juos avinčių panelių. intern. inf. 2010.

Ugg stiliaus batai susilaukė kritikos, kad kenkia moterų pėdoms, nes neužtikrina tinkamos atramos. delfi.lt inf. 2010.

„Ugg" labai sparčiai surado savo gerbėjas, kai su šiais batais žymios Holivudo damos ėmė rodytis viešumoje. 15min.lt inf. 2011

Su agais šilta, bet per daugybę sezonų jie taip nusibodę (o ir gausybė kopijų bei analogų gadina įvaizdį). O dar ir tinka ne prie bet kokio stiliaus. Dievinamus šiltukus galima gana nesunkiai pakeisti kita avalyne. Agai (angl. „uggs") – visai ne siaubingi ir nereikia jų siųsti į mados istorijos šiukšlyną. Tiesiog jie – kompromisas, nusveriantis svarstykles komforto, o ne estetikos pusėn, itin funkcionalus daiktas, perkamas ne dėl grožio ar dizaino, o dėl to, kad puikiai atlieka užduotį – sušildo kojas žiemą. intern. inf. 2014.

Pilki moteriški pašiltinti įsiaunami aulinukai UGG [Danija.lt] intern. r. 2015

Ypač populiarūs buvo rožinių, kiškučiais išpaišytų „Victoria‘s Secret Pink" pižaminių kelnių deriniai su uggs‘ais vasarą. Laima 2015