LT EN
bitboksas gebėjimas žmogaus balsu atkartoti muzikos instrumentų skambesį
Originalo forma beatbox
Kitos formos bytboksas, beatboxas, beatbox'as, beat box'as, beatboksingas, beatboxing'as, beatboxingas, beatbox'ingas, human beatbox
Atitikmenys vokalinė perkusija
Susiję žodžiai bitbokseris, bitboksinti, bytas, bitboksininkas, bitboksinti

Vartosenos pavyzdžiai

Antrojo „darbas" įvardijamas kaip „beatbox'as" („beatboxing'as") - „bytboksas", vadinamoji vokalinė perkusija. [...] Vaikinas teigė, kad jam vos pradėjus domėtis „beatboxing'u", buvę sunku rasti žmonių, kurie ką nors konkretaus žinotų apie šią kultūrą. [...] Kurį laiką, turėdamas tokį pomėgį, jaučiausi balta varna, o kiek vėliau, pasidomėjęs, sužinojau, kad „beatbox'ingas" - tai visa kultūra!" [...] Aistis „beatboxingu" užsiima jau antrus metus. [...] Terminai „beatboxing", „human beatbox" paprastai vartojami kalbant apie hiphopą ir su juo susijusius muzikos žanrus. [...] Europoje „beatboxing'as" taip pat prigijo: geriausiu pasaulio „beatboxer'iu" pavadinamas britas Killa Kela. intern. inf. 2004.

Ar tai būtų mc‘ingas, ar dj‘ingas, ar graffiti, beatboksingas ar breikas – visi elementai reikalauja darbo, pastangų bei idėjų, žinių. intern. kom. 2007.

Savo muzikinę karjerą Latifa pradėjo nuo „beatboxingo" repo grupėje „Ladies Fresh". intern. inf. 2007.

Jis komisijos narius stengėsi sužavėti bytboksu. („bytboksas" (angl.beatbox) - tai vadinamoji vokalinė perkusija, menas žmogaus balsu atkartoti muzikos instrumentų, daugiausiai mušamųjų, skambesį). intern. inf. 2008.

Breikas (Breakdance, B-Boying), MC menas (MC'ing, Rapping), graffiti menas (Graffiti Art), DJ menas (DJ'ing), bytboksas (Beatboxing, Human Beatboxing), gatvės stilius (Street Fashion), gatvės kalba (Street Language), gatvės patirtis (Street Knowledge), gatvės verslas arba gatvės mainai (Street Entreprenuerialism). intern. inf. 2008.

BEATBOXING'o istorija yra panashi i Graffiti atsiradima, ju shaknys yra tos pachios- dideliu miestu gatves, getto, parkai, skverai, laiptines, aikshtes ir tt. intern. kom. 2008.

Balsuoju už drungilą, nes beatbox'as yra ganėtinai įdomus užsiėmimas, kai kurie žmonės iš jo pragyvena, o jis varo geriau, buvau jo koncerte, čia tik ką matėte buvo apšylimas, jei jis pradėtų varyt, tai nutirptų ir jūsų kojos. va, taip Nr.3 yra favoritas, o ne ta Gražina. va. intern. kom. 2008.

Bet šiandien pirmą kartą išvydau žmogų, kuris beatbox’ą sujungė kartu su lūpine armonikėle. intern. kom. 2008.

Serbijos čigonų Beat box'o pažiba. intern. inf. 2008.

Bitboksas (angl. beatbox) – vokalinė perksusija. intern. inf. 2008.

Beatboxingas, arba vokalinė perkusija – tai įvairių ritmų ir garso efektų imitavimas burna ir balsu. intern. inf. 2009.

Beatboxing'as šokio ritmu. intern. inf. 2009.

Tai ir gatvės mada, ir vadinamasis bitboksas – vokaline perkusija atliekami garsai, kurie irgi atėjo iš džiazo. intern. inf. 2010.

Beatboxas, fleita ir violončelė metro stotelėje. intern. inf. 2010.