LT EN
dabstepas elektroninės šokių muzikos stilius
Originalo forma dubstep
Kitos formos dubstep, dubstepas, dubstep'as
Susiję žodžiai dubstepinti, dabstepinis

Vartosenos pavyzdžiai

Kaip apibūdintumėte savo dubstepą Lietuvos d'n'b auditorijai? intern. inf. 2007.

Šįkart paruošiau užkrečiamą Dubstep’ o dozę. Youtube svetainėje radau vartotoją, įkėlusį nemažai dubstep muzikos pavyzdžių. intern. inf. 2007.

Mane cia irgi kazkada buvo uzkabines dubstepas, bet kaip tais falshyva visa tai… intern. kom. 2007.

Tai renginys dabstepo ir regio mylėtojams, naujoje Kauno vietoje! intern. r. 2009.

Spalio 10 dieną jis atšvęs dabstepo leiblo „Lowvibe" pirmąjį įrašą. intern. inf. 2009.

Su dubstep stiliaus kūriniais eksperimentavau jau nuo ankstyvų 2005-ųjų, kai pirmą kartą ėmiausi šio garso. Tačiau iš tiesų niekada nenorėjau apsistoti ties vienu žanru. Tai, ką aš jaučiau kažkuriuo metu ir tie tokie nesveiki elektronikos gabalai buvo tuometinės mano kūrybos iškarpa. [...] Esu įsitikinęs, jog daugelis pasakytų, jog tai, ką darau, anaiptol nėra dubstepas . intern. inf. 2009.

Menų fabrikas „LOFTAS", į Lietuvą atvežęs jau ne vieną šviežią ir skanią muzikinę mintį, vėl kviečia gyvai improvizacijai, drum&bass flirtui su dubstep ritmais ir neįpareigojančiam žaidimui garsais. intern. inf. 2010.

Kas geriau atgaivins po surogatinių „Alice In Chains" lyrinių ieškojimų, nei sveika dozė riebaus dabstepo ? intern. inf. 2010.

Kartos, kuri po dešimties metų savo vaikystės prisiminimus sies su Gūglu, Jūtūbu ir Feisbuku, nekaltybę praras priešais Elcėdė ekranus, glaudžioje sueityje su Redtūbu, o į brandą ir suaugusiųjų pasaulį žengs Dramenbeisų ir Dabstepų suknežintomis smegenimis. intern. inf. 2010.