LT EN
pleilistas specialiai sukurtas dainų, rečiau filmų sąrašas kompiuterio, muzikos grotuvo ar vaizdo leistuvo atmintyje
Originalo forma playlist
Kitos formos playlist'as, playlistas, plailistas, play list
Atitikmenys grojaraštis
Susiję žodžiai listas, pleibojus, treklistas

Vartosenos pavyzdžiai

Kiekviena muzikos diena „Laisvojoje bangoje" gali būti skirtinga diskžokėjai dirba be vadinamojo „play list" – iš anksto paruošto dainų sąrašo. LR 1996.

Vargu ar radijo stotys įtrauks ją į savo „pleilistus" ir bandys prastumti kaip superšlagerį. Taip daina tarsi išbraukiama iš galimų vasaros hitų. LR 1999.

Labai patogus interfeisas: viskas minimaizinta į trėjų, nuėjus į kairį ekrano kraštą išlenda pleilistas. Jame galima turėti kelis pleilistus. Yra specialus pleilistas, kuriame failai atsiranda tada, kai juos paleidžiame per explorerio langą, t.y. nedingsta esamas pleilistas (priešingai nei winampe). Taip pat galima per pleilistą trinti tiesiai iš HDD (shift + del). intern. kom. 2006.

Bet per kompa galima sukurti pleilistus ir tie plailistai matosi grotuve, tai nieko tokio. Garsas, (kai pas mane buvo visiskai papigiai ausines) [...]. intern. kom. 2006.

Šiandieninis playlist'as kaip niekad lakoniškas. intern. kom. 2008.

Ne paslaptis, kad dažnai ir savo draugų internetinių tinklapių profiliuose aptinku tikrų skanėstų ausims, o tie netikėtai atsiranda mano playlist’ uose. intern. inf. 2010.

Jeigu turime iTunes, mp3 playlistą (grojaraštį?), ir norime turėt grąžų tekstinį failų sąrašą, darome taip: Eksportuojame grojaraštį į 'plain text', ir pasinaudojame stebuklinga eilute:) intern. kom. 2010.

8tracks.com leidžia kiekvienam vartotojui sukurti individualų dainų rinkinį (playlist) iš ne mažiau nei 8 dainų, priskirti jam norimas žymas. intern. kom. 2010.

Juk nevisalaik speji su viskuo tai kartais ish kitu pasisemi pleilistu. intern. kom. 2010.