LT EN
snikeris toks šokolado batonėlis su riešutais
Originalo forma snickers
Susiję žodžiai snikeriai

Vartosenos pavyzdžiai

klausia, kiek galima duoti vaikui kramtomosios gumos, kiek jis gali išgerti lenkiško limonado, suvalgyti snikersų ar „Valio" ledų. R 1995.

Lietuvoje mažamečių vaikų tėvai jau eina klaidingu keliu, vedančiu mažylius į nutukimą ir diabetą. Mat vaikams perkama koka - kola, hamburgeriai, snikeriai ir panašūs koncentruoti produktai, kuriuos G.Kazanavičius vadina beverčiais, nes juose nėra natūralių vitaminų. Kauno diena 2003 (intern. inf.).

Mieste vis dažniau pasirenkamas „europietiškas" variantas, kai pietus moksleiviams atstoja „snikeriai", bulvių traškučiai ar kiti menkaverčiai užkandžiai. intern. kom. 2007.

Už padovanotą kraują gavau dovanų ir aš:) Maišelyje tušinukas, arbata (skani, juodoji) ir 2 šokoladukai (galėtų būti lietuviški, ne snikeriai). intern. kom. 2008.

Išsitraukiu iš kišenes Snickerį , pasiūlau, i pirmą kartą pamatau jos santūrią šypseną. [...] paskiau sakys prie durų, ka nė vienos vietas nebelikę [...]. Tada tai pravals, i jokie snikeriai neišgelbėtų. Rimantas Kmita „Pietinia kronikas", 2016.