LT EN
smartas1 automobilio modelis
Originalo forma smart
Kitos formos smart'as, smart
Susiję žodžiai smart, smartas2, smartbukas, smartfonas

Vartosenos pavyzdžiai

Tikrai jisai nestiprus, mačiau savo akim kaip žmogus smartą į turgų pardavimui varė ir bliovė į omega B universalą, tai nieko iš jo neliko, nei ten greitis labai didelis nei ką, gal apie 100, vietoj užsilenkė. intern. kom. 2007.

jei jau perdare smart, tai kodel neperdaryt variklio. intern. kom. 2007.

Smart nuoma. Norim 11 smart’ų ! Anybody?! intern. inf. 2008.

Pristatome smart - inteligentišką miesto automobilį, kuris iš esmės pakeis Jūsų požiurį... o gal ir gyvenimo būdą. intern. inf. 2008.

Jiedu įkūrė kompaniją „The Electric Vehicle Company" ir serijinės gamybos „Smartus" ėmė perdarinėti į elektromobilius. intern. inf. 2009.

Pvz žigulys tikrai didesnis už smartą, bet kažkaip tikrai jausčiausi saugiau smart'e bet kokio smūgio metu. intern. kom. 2010.

Smart (Smartas) - labai mažos klasės automobilis leidžiamas tokio paties pavadinimo kompanijos, priklausančios tarptautiniam koncernui Daimler AG. lt.wikipedija.org. 2010.

Niekada nereikia sakyti niekada...Gal ir ne į temą, bet kai važiuodavau su Smartu daug kas sakydavo fu kas čia per mašina, bet kai įlipdavo ir pavažiuodavo dažnas pakeisdavo nuomonę, tadir su vežimo naudojimu gali taip būti... intern. kom. 2010.