LT EN
recyclingas ko nors perdirbimas (iš atliekų)
Originalo forma recycling
Kitos formos recycling'as
Atitikmenys perdirbimas
Susiję žodžiai recyclinimas

Vartosenos pavyzdžiai

Tad belieka paskutinė džiugi išvada - Samuolis jokiais pavidalais nepaklūsta šiandieninėms reintrerpretacijoms, juo labiau recycling'ui . Vadinasi, yra jau tvirtai suleidęs šaknis į vietinę meno vartotojų sąmonę. ŠA 2003.

Greta pažadų dalijimo meno Lietuvoje sparčiai šaknis leidžia ir savotiška politinių atliekų pakartotinio panaudojimo tradicija - politinis „recyclingas". bernardinai.lt inf. 2007.

Aišku tas recyclingas ne ką ir gelbsti, nes didžiają dalį taršos sudaro visokie fabrikai, mašinos, et cetera. intern. kom. 2008.

Su tuo tampriai susijęs duoto produkto įtakos aplinkai, kiekviename jo buvimo rinkoje etape: nuo atsiradimo momento iki galimo recycling`o (" panaudotų medžiagų perdirbimas"), kompleksinis įvertinimas. intern. inf. 2008.

Va, jei dar būtų ir panaudotas, tai bent recycling'as būtų! blogas.lt kom. 2008.

Geru tokios situacijos pavyzdžiu yra visoje Vakarų Europoje plačiai paplitęs recyclingas, arba pakartotinas jau kartą pagamintos medžiagos panaudojimas. intern. inf. 2008.

Manau, siekis valgyti vietoje užaugintą maistą irgi gali būti priskirtas hipsteriavimui. Taip pat ir namie gaminto maisto valgymas, freecyclingas ir pan. intern. kom. 2009.