LT EN
storytellingas istorijų pasakojimas
Originalo forma story telling
Kitos formos story tellingas, storytelling

Vartosenos pavyzdžiai

Ir dar kategoriškai prieštarauju prieš Ponios-kaimietės („Barynia-krestjanka") storytellingą. intern. kom. 2004.

Pernai keturios Dublino pradinės mokyklos dalyvavo storytelling projekte, kurio tikslas buvo supažindinti vaikus su Europos, Viduriniųjų Rytų ir Rytų Azijos kultūra. intern. inf. 2005.

Pervadintas storytelling, pasakojimas tapo ginklu įvairių rinkodaros, vadybos ir politinių komunikacijų „guru" rankose. 7MD 2008.

pastaruoju metu visi taip susižavėję story tellingu (man jis irgi patinka), kad pamiršta, jog labai didelė dalis marketingo objektų yra visai elementarūs ir juos mes irgi pardavinėjame kasdien. [...] story tellingas, tai komunikacijos veika. intern. kom. 2008.

Ne tik įvairių produktų reklaminių, bet ir sėkmingų prezidentų rinkimų kampanijų šešėlyje slepiasi rafinuotos storytelling management ir digital storytelling technikos. 7MD 2008.

Gal kažkam atrodo, kad reklamos ir filmo idėjos/scenarijaus rašymas yra skirtingi dalykai, bet realiai viskas yra tas pats „storytellingas". intern. kom. 2008.

Storytelling sistema (liet. istorijų pasakojimo sistema; anksčiau vadinosi Storyteller system – istorijų pasakotojo sistema) yra vaidmenų žaidimų mechanika, naudojama White Wolf leidžiamuose Tamsos pasaulio serijos žaidimuose. Vikipedija 2010.

Kadangi uagadugu patinka mistiniai trileriai, patiko ir S. Nalivaikos specifinis pasakojimo dramatizmas – storytelling , anot Holivudo. intern. inf. 2010.