LT EN
flokati graikiško audimo vilnonis ilgo plauko užtiesalas
Originalo forma flokati

Vartosenos pavyzdžiai

Graikijoje [...] gaminami kilimai, universalūs užtiesalai flokati ir pledai. Kalnuose flokati sudedami į specialius krepšius ir tamsinami kalnų upių versmėje ištisą parą. Siūlome iš flokati pasiūtus gražius ir labai praktiškus natūralios vilnos sėdynių užtiesalus. Geras miegas vilnonių flokati patale – tai puiki sveikata. Veidas 1996.

Prieš kokius metus ir aš susidomėjau Flokati tuo metu taip pat buvo nuolaidos, taigi išsirinkom mes pagalves sau ir visą komplektą sūnui, žodžiu už tris pagalves ir antklodę sumokėjom kažkur 300 lt., tik kažkaip išeinant iš parduotuvės aš lyg ant durniaus užklausiau ar čia Flokati, tai sako, kad ne, kad Flokati yra tik kilimai, tokie labai ilgo plauko, o patalynė lenkiška, žodžiu, kai tokia kaina, tai pirkom ir nesukom sau galvos, nes pardavėja sakė, kad Flokati patalynės neturi ir ji beabejo būtų brangesnė. supermama.lt kom. 2007.

tiesa, praietą žiemą miegojom vilnoniame flokati vokelyje, o feretti koldrytįs dar taip nenaudojom normaliai. supermama.lt kom. 2010.

Aš savo leliui nupirkau kaldrytę iš Flokati. intern. kom. 2012.