LT EN
kornfleiksai suspausti ir nevirti valgomi įvairūs grūdai
Originalo forma cornflakes
Atitikmenys (avižiniai) dribsniai
Susiję žodžiai corn dog, popkornas

Vartosenos pavyzdžiai

Corn-flakes – tai pusryčiai, kuriuose daug vitaminų. Reklama 1996.

Likusį laiką mėginau perprasti šio meno ir publikos santykį. Pastebėjau, kad šalia keistoko pasismaginimo mėgėjų daugelis tiesiog abejingai sėdi, apsimesdami, jog jiems čia viskas kūl ir jie ne kornfleiksai (pardon, runkeliai). ŠA 2005.

Na siaip tai kai labai norisi kazko kito, tai nieko cia tokio, kad retsykiais ryte vietoj koses kokiu dribsniu suvalgyti,bet kose geriau, nes tie dribsniai visokie kornfleiksai tai vistiek perdirbti, permalti ir primaisyti to ano.. intern. kom. 2006.

jo jo, ta tirsta soja idomu, bet dar man idomiau kaip jie padaro tas mesytes. ne tas traskias, bet kitas, kur buna arba vista, arba karve, bet tokiais mazais gabaliukais, kaip kornfleiksai, ir tokia slidi ir minksta (beveik tirpstanti), nu kaip makaronai kokie, gaila pavadinimo nepamenu... nu bet labai noreciau ismokti tokius pasigaminti. intern. kom. 2006.

O kas gero tuose visaip apdirbtuose dribsniuose? Nes aš sausais pusryčiais vadinu sausus dribsnius (ale, kornfleiksai). supermama. lt. kom. 2008.

tai po tokiu ju „tvarkymusi" neduokdie kas nors i namus ateitu. zaislai-skudurai-dribsniai(kornfleiksai)-trupiniai-viskas viename. visas sitas „grozis"-svetaineje ant grindu. supermama. com. kom. 2009.