LT EN
postas vieša žinutė, pranešimas internete
Originalo forma post
Kitos formos post'as
Susiję žodžiai postinti

Vartosenos pavyzdžiai

Neskaičiau visų post'ų, gal ir buvo kur minėta... supermama.lt kom. 2008.

Aišku gaila, kad kas antras postas - pakvietimo į torrent tracker'į prašymas, bet ir aš kažkada prašiausi į bs (ačiū senbuviui vienam), o visai nesenai fonto vieno prašiau, bet „dingo" postas mano... intern. kom. 2008.

Jeigu tu nenori, kad tavo būsimas darbdavys po 10 metų galėtų perskaityti tavo vaikystės post‘us ar pažiūrėti tavo nuotraukas. [...] Tai patogu, nes po to tavo post‘o negali matyti bet kas naršydamas Google. Dažnai nesusimąstome, kad mūsų parašyti post‘ai ar įkelti failai į Facebook‘ą, ten pasiliks amžinai. delfi.lt inf. 2010.

Kaip į post'ą įkelti nuotraukas kad tik paspaudus ant jų pasididintų? intern. kom. 2010.

Dalyvio post'ai. Post'ais vadinami dalyvio rašyti komentarai, diskusijų žinutės, nuomonės, klausimai, užrašai ir taip toliau - viskas, kas yra matoma visiems dalyviams (gal galite pasiūlyti lietuvišką terminą vietoje „post'as" ?). intern. inf. 2010.

Kai postinau jo posto nebuvo,taip kad sekmes laukiant updeito. intern. kom. 2010.

Rašo po 100 postų per dieną. [...] Postai labai panašūs - arba neapykantos ir meilės pliūpsniai, arba klausimai visiems. Ir jei pirmieji atvirai išreiškia emocijas, tai antrieji yra atvirai skirti tam, kad visi dibilai prirašytų kuo daugiau komentarų. Todėl Malibo postai yra labiausiai komentuojami iš visų lietuviškų blogerių postų. intern. inf. 2010.