LT EN
baneris judantis reklaminis paveikslėlis
Originalo forma banner
Kitos formos banner
Atitikmenys reklaminis paveikslas

Vartosenos pavyzdžiai

Nėra ko tikėtis, kad reklaminis paveikslėlis („banner") kurioje nors įdomioje srityje sukraus tos srities savininkui milijonus - komercinis išskaičiavimas, apstatęs reklaminiais skydais didžiausius informacijos supervieškelius, mūsų šalyje dar nebūdingas. Veidas 1997.

[...] naujos „Internet" turinį filtruojančios programos gali išsekinti pagrindinį daugelio tinklo svetainių pajamų šaltinį – pajamas už judančius reklamos paveikslėlius („banners"). „Jei jūsų reklamos sistema paremta dinaminių transparantų („banners") rodymu, turėsite sugalvoti geresnį būdą, kaip vartotojams pateikti užsakytą reklamą". LR 1998.

Jei jusu svetaine aplanko bent 60 unikaliu lankytoju per diena tada galime keistis 120x60 ir 88x31 dydzio reklaminiais baneriais. intern. inf. 2006.

Galyte kurti animacinius gif banerius, mygtukus ir kitokius paveikslėlius savo tinklapiui. intern. kom. 2006.

Sapnuosime baneriais ir spaudos lankais. alfa.lt inf. 2007.

Prisimenu kaip šiandien – tarp milijardo banerių išlenda toks „Blogas - ne blogis", tai buvo kabliukas, ant kurio net pats to nepastebėdamas užkibau. intern. kom. 2007.

Nuorodos į kitas svetaines, įskaitant banerius, mygtukus ir tekstines nuorodas, yra nuorodų savininko atsakomybė. intern. inf. 2008.