LT EN
multitaskinti daryti kelis darbus vienu metu
Originalo forma multitask
Kitos formos multitask'inti
Susiję žodžiai multitaskeris, multitaskingas, multitaskinimas

Vartosenos pavyzdžiai

Kai prabyla, kalba tik savo kalba. Pvz., „gerai čia multitaskini " (šauniai sekasi daug darbų atlikti vienu metu), „man reikalingas bekapas" (turiu sukurti atsarginį variantą), varau į stendbaijų (truputėlį nusnausiu) etc. Jo pasąmonė yra vienas didelis kompleksas, todėl apsilankęs pas psichoanalitiką, aitišnikas niekada nebepakiltų nuo kušetės. Pravda 2006.

Mes manome, kad „Maisto banko" Klaipėdos padalinio vadovo darbą puikiausiai galėtų atlikti asmuo, kuris: Būtų darbštus ir atsakingas; [...] Mokėtų multitaskinti ir prioritetizuoti; Mokėtų lietuvių gramatiką bei oral ir written english; [...] intern. inf. 2009.

Modernu ir smagu: pranešėjui sustojus ties nuobodžia skaidre visų akys greit nukrypdavo į kitą ekrano pusę. Iššūkis pranešėjams – išlaikyti dėmesį; iššūkis klausytojams/ žiūrovams - „multitaskinti". intern. kom. 2009.

Kadangi mano skaidrės darytos pranešimui LOGIN’ ui šia tema buvo labiau skirtos salei apšviesti negu išsinešimui, bandau trumpai atgaminti pagrindines mintis, kurios tikiuos ne tik prisidės prie produktyvumo didėjimo ir noro multitask’ inti mažinimo, bet ir išgelbės vieną kitą gyvybę. Rimtai. intern. inf. 2010.

sakai paturi but patikimas ir patogus? o tai kad negali multitaskinti ? kad neturi kaip atsiremti, reikia pastoviai prilaikyti, kad kancia su juo issiusti emaila ar parasyti kokia nors zinute [...] intern. kom. 2010.